Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2007, 16:15   #18
1903_delisi

1903_delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
MeTaLliCaBeneR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Beyler Delgado ile rico arasindaki fark zaten delgado daha hareketli oynuyo daha hizli genc oldugu icin de cok tecrubeli degil rico ise tecrubeli sahayi iyi okuyor ne zaman nereye top atacagini biliyor ama daha yavas delgado dan bide cok dribling yapmiyor...
Bu durumda ben Delgadoyu werder bremen'li Diego ya benzetiyorum oyun stili olarak...
Ricardinho zaten sergen gibi bir maestro...bu sezon ikisine de ihtiyacimiz var.onumuzdeki sezon bunlardan biri gidecek gibi ya ricardinho Intere fln gidecek kulup satarsa yada delgadoyu bence cok iyi bir fiyata bir kulube satacaklar...

gelelim sisteme

Serdar cok yoruldu zaten gecen gs macindada fazla etkili olamadi.bu sistemde eger burak iyi bir performans sergilerse delgadoyu kesebilir ama tigananin bankosu olan delgado kesilir mi o da ayri bir mevzu...
Bence büyük takım olucam diyorsanız riciyuda delgadoyuda klüpte tutarsınız.Ben bu medyayı anlamıyorum.Rico yokken delgadonuın yanında iyi bir paşa olması lazım tek başına delgado yürmez diyorlardı.Rico geldi ikisi bir arada oynarmı dediler.Bizm türk medyası maalesef.Delgado daha 23-24 yaşında 1-2 sene daha tutulursa çok iyi bir fiyata satılır.Ama ben olsam boboyuda delgadoyu da 15milyon $ dan aşağı satmam.1-2 milyon $ fazla kazanmak içn almadım ben bu adamları.ilk önce beşiktaşa başarı kazandırsınlar.Sonra çok yüksek te para.Ricoya gelince jübilesi beşiktaşta olmalıdır.Onun gibi süperstarın jübilesi beşiktaşa yakışır.Eğer delgado ve boboya bu parayı wermezlerse hiç satmam...

Konu 1903_delisi tarafından (10-03-2007 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir..
1903_delisi Ofline   Alıntı ile Cevapla