10-03-2007, 23:02
|
#16 |
Guest | Alıntı: 1903_delisi´isimli üyeden Alıntı
Demek istediğim o değildi.Babam almanyada çalışıyor.Ayrıca ispanya,bulgaristan ve amerikada oturan birçok tanıdığım war.Oradaki insanların türkiyeye karşı olumsuz bakış açısını anlatmak istedim.Yani buraya gelen birçok futbolcu burası düşündüğüm gibi değilmiş dior.Anlatmak istedğim avrupada ülkemizin ne kadar kötü durumda gözüktüğü.Onlar için dün dündür.Önüne bakarlar.Anliican profesyoneller.Dediğin gibi buradaki olayları tiganaya anlatacak olan yönetimdir.Başka türlü hiç bir yabancı kendisine anlatılmadan o ülkenin kültürünü bilemez. | Avrupada ve dünyada Türkiye'ye olan bakış açısını bende çok iyi bilirim merak etme....çoğuna sorsan Türkiye'yi Afganistan , Irak gibi ülkelerle aynı sanalar hatta bazıları Türkiye'nin yerini ve varlığını bile bilmez...bu konuda biraz haklısın ama biz buraya turist çekmek için çalışmalarımız sürmüyor...eyer bu konuyu irdeleyecek olsan sorunun Beşiktaş yönetimine değil ülke yönetiminde , bu cennet ülkeyi tanıtamayışlarına kadar gider...Futbolun dili yoktur...bir ülke dünya kupası 3. sü oluyorsa ve uefa kupası kaldıran bir takım çıkarıyorsa o ülkede iyi futbolcular var demektir....hı şuan büyük çöküş içinde iyi olanların çoğu kendilerini avrupaya attılar zaten sorun yeni jenarasyon yaratılmayışı...herneyse uzun lafın kısası Tigana buraya gelirken mutlaka bir araştırma yapmıştır...hatta buraya gelme durumu söz konusu olmasa bile bir teknik patron olarak mutlaka araştırma yapması gerekmektedir...Kulüp yöneticilerindeki sorun işte Delbosque vakası ve buna benzer vakalar meydana getirmeleridir...adamlar parasını alamıyor diye fifa ya şikayet ediyorlar böyle kaç dosyamız vardır...yani Tigana'nın da bu konuda bukadar ince ayrıntıları düşünmesinin de nedeni budur...ben Tigana ya bunun için kızmıyorum...sözleşmesi ne gerektiriyorsa onu ister , istemekte hakkıdır...ben bukadar olanak içinde ve bukadar kötü rakipler varken başarılı olamamasına kızıyorum...anlamışsındır umarım..... |
| |