Avrupa’da İkinci Galibiyet Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ön eleme 3. maçında KIS Una Sana Bihaç takımını 59-45 mağlup ederek, grubunda ilk ikiye kalma şansını sürdürdü.
Bosna-Hersek'te yapılan grup eleme maçlarına CP Mideba (İspanya) mağlubiyeti ile başlayan Takımımız, bugün öğlen oynadığı maçta güçlü İngiliz rakibi MK Aces'i yenmişti.
Takımımız, bugün akşam ise ev sahibi KIS Una Sana Bihaç ekibiyle zorlu bir mücadele yaptı. Yüzlerce Bosnalı seyircinin önünde rakibinden daha iyi bir oyun sergileyen Ekibimiz, ilk periyodu 14-6 önde geçti. İkinci çeyrekte hücumda biraz sıkıntılar yaşasa da devreyi 24-20 üstün tamamlayan Engellilerimiz, üçüncü periyotta farkı açarak skoru 36-28'e getirdi. Son periyotta başarılı oyununu sürdüren Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, rakibini 59-45 mağlup ederek grubundaki ikinci galibiyetini elde etti.
B Grubu'nda 3. maçlar tamamlanırken İtalyan temsilcisi Santa Lucia Sport, oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak ilk sıraya yerleşti. Beşiktaşımız gibi İspanyol temsilcisi CP Mideba da 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle grupta ilk iki için iddialı durumda bulunuyor.
Gruplarını ilk ikide bitiren takımlar finallere katılmaya hak kazanacak. Yarın takımlar gruplarındaki 4. ve son maçları oynayacak. B Grubu'nda oynanacak karşılaşmalar şöyle:
11 Mart Pazar (Bosna-Hersek)
MK Aces - CP Mideba (TSİ 09.00)
Santa Lucia Sport - Beşiktaş (TSİ 12.15)
KIS UNA Sana - MK Aces (TSİ 14.00)
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp |