Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2007, 05:13   #7
JuLiet
Dişi Kartal

JuLiet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dionysusbjk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
meric benim forumda tanidigim ilk ve tek uyedir;ama tek kalmasin diye umuyorum ben yeni oldugum icin takintim oldu bi kac konuda ve kendisi cok yardim etti sagolsun..beni ezmeye vurdu biraz isi ama olsun;kendisi benim bilirkisimdir roportaj keyifli cunku sorular saglam..cevaplar idare eder bi insan kendine hangi sartta olursa olsun gecerli bi nick bulmali cunku bizi ilk tanitan seydir nick..yakisiklilik konusuna gelince..sadece uzun ve dikkat cekici diyebiliriz;yakisikli olmak icin en onemli sey sarisin olmaktir..meric de maalesef kaybetti bu kulvardaama demek ki bu haliyle bile(!) nisanlandigina gore bizim bilmedigimiz bi meric var mericten iceru
foruma iyi ki katilmissin,katkilarin gozardi edilemez..ellerine ve yuregine saglik..
besiktas askina,saygi ve muhabbetle..
bnce tanıyamamışın onu...sorular süper ...cvplar sorulardanda süper...nick herşey demek diildir...insanlar bi nick yazacam diye kasmamamlı kendini bnce...sonuçta hayat memat meselesi diiil...altı üstü nick yani...bu haliyle (!) konusunua gelince bizim biricik meriçimiz o,halide mükemmel ayrıca... iiiki varsın meriiiçççç
haaa bide birini tanıcam die bu kadar acele etme anladım ki yanılıyosun
JuLiet Ofline