Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2007, 15:25   #16
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
emroloji´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok doğru dıyorsun kardeşim.hoş bir durum değil.bu konuda hemfıkırız ama bazı ıstısnalar vardır.mesela cok ılgılenınce de aldatılıyosun.ortasını bulmak cok onemli.yanı karakterımızden ödün vermeden davrandıgımız zaman kazanırız dıye düşünüyorum.bunu yaparkende karsıdakı kişinin karakterını ezmemek gerekır
ya tabiki çok ilgi de insanı boğar...ortasını bulabilmek çok önemli...bence sevgi fedakarlık gerektirir tabi tek taraflı yapılmayan her iki tarafında yapacağı fedakarlık...yani sen onda beğenmediğin onun da sende beğenmediği yönleri olabilir yani bunlaır değiştirmen karakterini değiştirmen anlamına gelmez...insan hep ben , hep ben dememli..herneys esonuç olarak aynı kapıya çıkıyor...zaten aldatılan bir adam emimin karşı tarafı suçladığı kadar kendini de suçlayacaktır ki böyle olması gerekir...mutlaka bu durumda kendisinin de hatası vardır önemli olan hatayı yapmamak orta yolu bulmak hı bu durumda da aldatılıyor mu ?? işte o zaman kanı 5 kuruş etmez birini sevmişim diye yine kendine ağlasın dursun