Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2007, 18:06   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Halil attı ama Schalke tutunamadı!..

Halil Schalke adına 2. dakikada ağları havalandırdı ama 2 dakika sonra skora denge geldi. Hannover deplasmanında 1 puana razı olan Schalke son 4 haftada 10 puan kaybetmiş oldu.

Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Son iki haftayı Bayer Leverkusen ve Hamburg yenilgileriyle puansız kapayan Bundesliga lideri Schalke 04 ligde 25. hafta mücadelesinde 49bin taraftarın izlediği maçta Hannover 96'ya konuk oldu. Karşılaşmaya Halil Altıntop ve Mesut Özil ilk 11'de başladı. Hamit Altıntop ise yedekler arasındaydı.

Karşılaşma karşılıklı gollerle başladı. Zorlu mücadelenin ilk 4 dakikasına 2 gol sığdı.

2. dakikada kazanılan serbest vuruşta sağdan gelen ortaya düzgün bir şekilde dokunan Halil takımını öne geçiren isim oldu.

4. dakikada ise golü bulan ev sahibi Hannover'di. sağ kanattan kullanılan kornerde Schalke kalecisi Manuel Neuer topu uzaklaştıramayınca tecrübeli Michael Tarnat topu ağlara yolladı ve skora dengeyi getirdi.

Karşılıklı gollerden sonra oyunun temposu düştü. Schalke'nin girdiği pozisyonlarda bir dönem ülkemizde Fenerbahçe forması giymiş olan Hannover kalecisi Robert Enke gole izin vermedi ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Hamit karşılaşmanın 74. dakikasında takım arkadaşı Zlatan Bajramovic'in yerine oyuna dahil oldu. 90+1'de Hannover'in kullandığı serbest atışta Schalke kalecisi Neuer rakibe gol izni vermedi.

Karşılaşma ilk 4 dakikadaki karşılıklı 2 golle 1-1 sona erince Schalke son 4 haftada kaybettiği puan sayısını 10'a çıkarmış oldu.

YILDIRAY'LI HERTHA TAT VERMEDİ!
Bundesliga'da günü bir diğer maçında milli futbolcu Yıldıray Baştürk'ün takımı Hertha Berlin, Monchengladbach'a konuk oldu. Maça yedek başlayan Yıldıray 63. dakikada Patrick Ebert'in yerine oyuna dahil oldu. Hertha'nın 3-1 mağlup olduğu maçta gol perdesini 32. dakikada Nando Rafael açtı. 56. dakikada maça dengeyi getiren isim Christian Gimenez olurken Nando yine sahneye çıktı ve 69. dakikada ev sahibini 2-1 öne geçirdi. Maçın skorunu tayin eden gol ise 86. dakikada Michael Delura'dan geldi.

MARCELINHO GOLÜ BULAMADI..
Wolfsburg'un Stuttgart'a konuk olduğu maçta Trabzonspıor'un eski yıldızı Marcelinho 89 dakika taşıdığı Wolfsburg formasıyla golü bulamadı. 0-0 sonuçlanan maçta Marcelinho maçın tamamlanmasına çok kısa bir süre kala yerini Isaac Boakye'ye bıraktı.

Bundesliga'da günün diğer mücadelelerinde ise:
Bochum-Dortmund:2-0
Cottbus-Aachen:0-2
Mainz-Bielefeld:1-0
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla