Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2007, 01:43   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lyon, Roma hezimetini unutamadı!

Lyon, Roma hezimetini unutamadı!

Şampiyonlar Ligi'nde Roma'ya elenerek moral kaybeden Lyon liginde çıktığı maçta Marsilya ile 1-1 berabere kaldı. Günün diğer maçlarında, Lens, Sedan ile ancak 1-1 berabere kalırken tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan PSG Auxerre'e 1-0 mağlup olarak küme düşme tehlikesini iyice hissetmeye başladı.

Lyon galibiyetle geri dönmeye çok yakındı ama tutunamadı! PSG ise gerçekleri hissetmeye başladı!

Lyon Roma ile Şampiyonlar Ligi'nde yaşadığı hezimetin ardından Avrupa defterini kapatınca Ligue 1'e konsantre oldu ve Marsilya'yı ağırladığı maçta 3 puanı almaya çok yakın olmasına rağmen 1-0'a tutunamayarak ancak bir puan alabildi.

Ligue 1'de şampiyonluğa koşan Lyon'a Marsilya karşısında 3 puana yaklaştıran golü ilk yarının 20. dakikasında Milan Baros kazandırdı. Ancak 1-0'a tutunamayan Lyon dakikalar 88'i gösterdiğinde Niang'a engel olamadı ve mücadele iki devrede karşılıklı kaydedilen 1'er golle 1-1 tamamlandı. Lyon bu sonuçla 2. sırada yer alan Lens'den 10 puan ilerde emin adımlarla zirvede devam etmeyi başardı. Marsilya ise 39'a çıkan puanıyla Avrupa potasının sadece 4 puan altına yerleşti.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla