Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2007, 13:51   #1
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Memo rekora atıyor

Utah Jazz forması giyen temsilcimiz, bu sezon 2 üç sayılık basket daha atarsa kulüp rekorunu kıracak.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.NTVSPORGüncelleme: 11:25 TSİ 12 Mart 2007 Pazartesi



NBA’de Utah Jazz forması giyen milli oyuncu Mehmet Okur, üç sayılık atış kategorisinde kulüp rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Ligde, bu sezon sergilediği performansla göz dolduran ve All-Star kadrosuna seçilen Okur, üç sayılık atışlarda iki defa daha isabet bulması halinde Byran Russell'ın 1996-1997 sezonunda elde ettiği 108 üç sayılık basket rekorunu kırmış olacak. En son New Orleans maçında 5 kez 3 sayı atma başarısı gösteren Mehmet Okur, bu sezon 107. üç sayılık isabetini yakaladı.

Milli oyuncu, kendi internet sitesinde yaptığı açıklamada, ''Rekor benim için çok önemli değil. Ben Utah Jazz ile anlaştığımda NBA kariyerimi burada noktalamak istediğimi ve Allah'ın izniyle de formamın emekliye ayrıldığı günü görerek ülkeme dönmek istediğimi söylemiştim. Bunu laf olsun diye söylemedim. Yazları bile doğru dürüst tatil yapmadan, çok çalışarak bu günleri gördüm. Böyle de devam edeceğim. Jazz ile en azından ikinci bir şampiyonluk yüzüğü kazanana kadar bu bakış açım da hiç değişmeyecek'' diye konuştu.

Milli takımda başarılı olmanın da hedefleri arasında yer aldığını vurgulayan Okur, ''Ancak hedeflerim sadece Utah Jazz ile ilgili değil. İnşallah doğru ortam yaratılırsa milli takımda da büyük başarılara, takım arkadaşlarımla birlikte imza atmak şansını yakalarız'' dedi.

Ayrıca Mehmet Okur, New Orleans maçında kullandığı 7 üç sayılık atışla bu sezon 271. denemesini yaparak ayrı bir rekor kırdı. Utah tarihinde bir sezonda en fazla üç sayılık atış kullanma rekorunu ele geçiren Okur, Russell’in 268 üç sayılık basket girişimini de tarihe gömmüş oldu.
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline   Alıntı ile Cevapla