Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2007, 18:45   #21
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
güzelkiz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
adam maci almis neden gündem degistirsinki?
bence tigana iyi yapti, ben vallahi evde gülmekten bayildim.. haha... gecen hafta fener maci kaybediyor, fener yöneticisi baglanip mactan degilde, 3 yil önceki olaylari hatirlatiyor erman torogluna, erman torogluda amma korktu gecen hafta, bizim t.direktörümüz hakkini ariyorsa kötümü oluyor? besiktas külübüde desteklemis tiganayi... yni bence problem yok, cünkü ben her hafta erman toroglunun konusmalarini dinliyorum, ve adam gercektende ayip ediyor...dedigi seyler bazen cok agir oluyor, yani pastirmadan konustu, ishal konularini her hafta ortaya atiyor, ama herseyin bir seyi vardir demi....tiganayi destekliyorum, cünkü erman hoca cok agir konusuyor, ve bekliyoruz büyük konusmasini biliyorsa özür dilemesinide bilmeli!
yaa ezikleri niye katıyorsunuz ben anlamıyorum...girmişsiniz eziklerle bi çiş yarışına....ya bizi işimize gücümüze bakalımn onlar bi hata yaptı diye bizde hata yapmak zorunda değiliz...hakkını arasın aramasın değil..yönetimi en çok ben eleştiriyorum hakkını aramıyor diye...ama hak bu şekilde böyle aranmaz...gündem değişmesin diyorsun evet kazandığı bir maçtan sonra neden gündemi değiştirmek istesin diyorsun eğ düşünecek olursan mantıklı ama kaybettiği bir maç sonrası bunları söyleyecek kadar ukala değildir heralde bu adam...bu maçtan sonra da ben Tiganadan bu Erman sözcüklerini işiteceğime işte deplasmanda güzel bir galibiyet aldık belki oyun tat vermedi saha kötüydü ama bu saaten sonra kazanmayı bilmek çok önemli..oyuncularıma bu yolda güveniyorum şampiyonluk şansımız var hatta yüksek bu yolada ilerliyoruz hedefimiz bu güzel bir seri yakalamak istiyoruz ve bunun başlangıcını da gs maçı ile yaptık demesini beklerdim ki çok şey istemişiz biz..!!!!!!!!!!