Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2007, 18:54   #22
güzelkiz

güzelkiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yaa ezikleri niye katıyorsunuz ben anlamıyorum...girmişsiniz eziklerle bi çiş yarışına....ya bizi işimize gücümüze bakalımn onlar bi hata yaptı diye bizde hata yapmak zorunda değiliz...hakkını arasın aramasın değil..yönetimi en çok ben eleştiriyorum hakkını aramıyor diye...ama hak bu şekilde böyle aranmaz...gündem değişmesin diyorsun evet kazandığı bir maçtan sonra neden gündemi değiştirmek istesin diyorsun eğ düşünecek olursan mantıklı ama kaybettiği bir maç sonrası bunları söyleyecek kadar ukala değildir heralde bu adam...bu maçtan sonra da ben Tiganadan bu Erman sözcüklerini işiteceğime işte deplasmanda güzel bir galibiyet aldık belki oyun tat vermedi saha kötüydü ama bu saaten sonra kazanmayı bilmek çok önemli..oyuncularıma bu yolda güveniyorum şampiyonluk şansımız var hatta yüksek bu yolada ilerliyoruz hedefimiz bu güzel bir seri yakalamak istiyoruz ve bunun başlangıcını da gs maçı ile yaptık demesini beklerdim ki çok şey istemişiz biz..!!!!!!!!!!
senin bu dediklerini, kolot futbol sube sormulusu, her hafta diyor, senin bu duyma istediklerini kenan öner her hafta diyor, bu adamlar tiganaya yardim etmezlerse tiganada kendi basina hakkini arar, tek basina olmadiginida yönetim destek vererek gösterdi... ayrica eziklerle ilgili demek istedigim seyin bir yarisla alakasi yok, sadece gündem degistirmek neymis onu göstermek istedim.... tigana simdi futbolculari kutlasaydi sampiyonluga inaniyorum deseydi, sende cikip hangi sampiyonluga diyecektin, yada oyuncular biresy yapmadiki... gecen hafta delgado ortada oynamak istiyorum diyor, ortada oynatiyor, tigana kim ne derse yapiyor, ama yinede yaranamiyor.... adam ne yapsa suc, birazda anlamaya calisin! erman hocayi kimse durduramiyor, bizim monsieur tigana durduracak ona inaniyorum !!! hakkini aramak en dogru seydir dünyada, hakini yedirmiyeceksin kimseye, ve erman hoca özür dilemeli bence !!! hocamiza destek verecegine kötülüyorsun, iste bu yorumundan adamdan ne kadar nefret etdigin gözüküyor....