12-03-2007, 19:02
|
#24 |
Guest | Alıntı: güzelkiz´isimli üyeden Alıntı
senin bu dediklerini, kolot futbol sube sormulusu, her hafta diyor, senin bu duyma istediklerini kenan öner her hafta diyor, bu adamlar tiganaya yardim etmezlerse tiganada kendi basina hakkini arar, tek basina olmadiginida yönetim destek vererek gösterdi... ayrica eziklerle ilgili demek istedigim seyin bir yarisla alakasi yok, sadece gündem degistirmek neymis onu göstermek istedim.... tigana simdi futbolculari kutlasaydi sampiyonluga inaniyorum deseydi, sende cikip hangi sampiyonluga diyecektin, yada oyuncular biresy yapmadiki... gecen hafta delgado ortada oynamak istiyorum diyor, ortada oynatiyor, tigana kim ne derse yapiyor, ama yinede yaranamiyor.... adam ne yapsa suc, birazda anlamaya calisin! erman hocayi kimse durduramiyor, bizim monsieur tigana durduracak ona inaniyorum !!! hakkini aramak en dogru seydir dünyada, hakini yedirmiyeceksin kimseye, ve erman hoca özür dilemeli bence !!! hocamiza destek verecegine kötülüyorsun, iste bu yorumundan adamdan ne kadar nefret etdigin gözüküyor.... | sen anlamadın anlamicaksın....benim bu dediklerimi futbol şuba sorumlus demiş biryerimde olmaz...yöneticiler sürekli çıkar böyle açıklamalar yapar sonuçta borsadayız demi ??? bu olmasa bile süreki böyle açıklamalar olur...Yıldırım Demirören ona bakarsan transfer zamanında UEFA kupasında final oynayacak takım kurduk buna inanıyoruz diyordu....ben bu palavraları çok işitti sen bana şu bu böyle söylüyor deme...bu takımın teknik patronu kim ?? Tigana..!!!! o yüzden bu süreçte çıkıp o diyecek benim o dediklerimi ki bi anlamı olacak...Ben Delgado istiyor diye Tigana Delgadoyu ortada oynatıyor gibi bi yorum da yapmadım...Delgado ve Rico kanat adamı değil oynaması gerektiği böyle oyuncuların yerinin orta alan olduğunu yazdım...Erman konusuna gwelince yaaa Erman haklı demedim , Erman doğruyu söylüyor demedim...Tigana hakkını aramasın da demedim Yönetim Tigana'ya yardımcı olmasın da demedim....bu konuşmanın yeri orası değil dedim...eyer burda onu yapıyorsa taraftar kitlesi çok fazla olan bir takıma ve taraftarına yapılmış bir saygısızlıktır bu dedim...anladın heralde.... |
| |