12-03-2007, 19:35
|
#74 |
| Guest | Alıntı: Kartallica´isimli üyeden Alıntı
bu takımda delgado-rico varken nobreye göre bi oyun sistemiyle oynayamazsın. Elinde Bobo gibi bi forvet varken ayrıca Nobreye uygun bir sisteme aramana gerek olmaz. Bilmem anlatabildim mi. Kısaca nobre bu takıma uygun bir forvet değil ha yedek oturtursun lazım olunca oyuna sürersin o ayrı ama Nobrenin ilk onbirde oynaması takımın belini büküyor bal yapmayan arı misali. diğer oyuncular da (Rico-delgado) kanatlarda oynamak zorunda kalıyor. | Kardeş bende işte bu lig bir bitsin bakalım gelecek sene nelere gebe kalacak diyorum...Rico ve Delgado aynı yerin adamı...yani sen bi mevkide iki yabancı hakkını kullandın....bu takım kanatsız..bu takımda orta açan adam yok...işte böyle bir durumda Nobre'nin notunun verilmesi yanlış oluyor diyorum....şu durumda yedekte oturur , oturtmaz o Tigana'nın takdiridir...adam koşuyor , mücadelesini veriyor sahada heryere ayak basıyor..yani bunlarda göz önünde bulundurulmalı...tamam adamı gol atsın diye aldık ama verdiği mücadeleden gol atmaya fırsat kalmıyor bu mücadeleyi vermese daha kötü olacak....şuan takımda gol yükünü sırtında taşıyan Bobo..seneye neler olacak bakalım.... |
|
| |