Alıntı:
iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı
hıı ayrıca Erman taraftara laf attı ok o zaman gidelim Ermanı dövelim , vuralım , öldürelim...!!!! saçma olmuş çünkü bunu yapması gereken yönetim...o koltukta rant sağlamak için oturmadılar o koltukta Beşiktaş'ın ve Beşiktaşlının haklarını korumak için ve en iyi düzeylere getirmek için varlar....bu ülkede yargı vardır , yönetim vardır kimse kendi adaletini ve otoritesini kuramaz.... |
alooooo hocam sen anlamadin galiba, bizim yönetim böyle seylerle ugrasmiyor... ugrassaydi, besiktasimizi böyle yerden yere vuramazdi elalem.... hakkini korudugu icin kendi adaletinimi kuruyor? yani simdi, birisi bana böyle bir suclamada bulunsun, bende ozaman kendi adaletimi kurarim... simdi ayhan akman besiktas taraftarina parmak cikardi, besiktas taraftarida buna ´kendi kendine cevap vermesini bildi, ve neden? cünkü yönetim yapmadi, yani bizde kendi adaletimizi kurduk... simdi tiganaya erman laf atti, oda kendi yöntemi ille cevap verdi, neden? cünkü yönetim yapmadi... sen tigana neden mactan sonra bunu dedi, sunu demedi diyecegine adami bu durumda birakanlara kiz!!!!!!