Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2007, 19:52   #35
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
güzelkiz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
alooooo hocam sen anlamadin galiba, bizim yönetim böyle seylerle ugrasmiyor... ugrassaydi, besiktasimizi böyle yerden yere vuramazdi elalem.... hakkini korudugu icin kendi adaletinimi kuruyor? yani simdi, birisi bana böyle bir suclamada bulunsun, bende ozaman kendi adaletimi kurarim... simdi ayhan akman besiktas taraftarina parmak cikardi, besiktas taraftarida buna ´kendi kendine cevap vermesini bildi, ve neden? cünkü yönetim yapmadi, yani bizde kendi adaletimizi kurduk... simdi tiganaya erman laf atti, oda kendi yöntemi ille cevap verdi, neden? cünkü yönetim yapmadi... sen tigana neden mactan sonra bunu dedi, sunu demedi diyecegine adami bu durumda birakanlara kiz!!!!!!
hey allahım yaaa şurda anlamakta pkadar zoluk çekiliyor ki...hocammm ben Yönetim iyi bi b.k yapıyor demiyorum...onları da savunmuyorum...benim Tigana ile Erman'ın laf yarışına girmesi umrumda da değil...ben bu yönetimi de düzgün bulmuyorum...çıkıp Erman'ı öldüremeyeceğimize göre o zaman statta anasına söverek protesto edelim...hı olmadı senin her hafta izlediğin gibi adamın programını kaçırmadan izleyerek de protesto edebiliriz buda nasıl bir protesto oluyor bilemicem....