Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2007, 20:10   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Real Madrid'i Geri Çevirdim.."

"Real Madrid'i çalıştırma seçeneğini geri çevirdim, çünkü Chelsea ile devam eden kontratıma ve şartlara saygım var ve ben bir İngiliz futbolu hayranıyım" diyen Chelsea'nin Portekizli çalıştırıcısı Mourinho 2010'a kadar Blues'un başında kalacağını açıkladı..



Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Mourinho Real Madrid'i geri çevirdiğini açıkladı!

Jose Mourinho yaptığı açıklamada, Real Madrid'i çalıştırmayı bir dönem düşündüğünü ama geri çevirdiğini söyledi. "Real Madrid ile anılmak bir onurdur" diyen Portekizli çalıştırıcı, "Yinede teklifleri bu sezon ve gelecek sezon için geri çevirdim benim Chelsea ile devam eden kontratıma saygım var" ifadesini kullandı.

Chelsea menajerinin bu sezon sonunda Premier League ya da Şampiyonlar Ligi'ni kazanamaması durumunda arasının bozuk olduğu iddia edilden Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich tarafından görevine son verileceği geçen aylarda gündemin bir numaralı maddesi olmuştu. Bu tip söylentilere prim vermediğini ifade eden Mourinho Canal Plus'a yaptığı açıklamada, "Real Madrid yedek kulübesinde oturmak benim için büyük bir onur olur, bu olmaz demiyorum ama şimdi değil" dedi.

Mourinho takımının FA Kupası'nda Tottenham ile 3-3 berabere kaldığı maçın bir kaç saat sonrasında İspanya'ya uçtu El Reyno de Navarra Stadı'nda Osasuna'nun Valencia'yı ağırladığı maçı izledi.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla