12-03-2007, 20:26
|
#40 |
Guest | Alıntı: güzelkiz´isimli üyeden Alıntı
bir taraftar olarak hangi programa bakacagima birakda ben karar vereyim.... senin bu programa bakmadigin belli, ozaman seninle tartismaya bille gerek duymuyorum, cünkü sen ermanin yorumlarini bilmiyorsun demekdir... ayrica lig tvye bakiyorum, cünkü adamlar mactan hemen sonra, en sicak gelismeleri sunuyor taraftara, sadece erman hocayi dinlemyioruz sanlininda( sansal büyüka degil, sanli!) yorumlari güzel ve önemli benim icin.... sen programi izledikten sonra bana söyle, ondan sonra konusuruz, simdi sen bir maca bakmazsan ben seninle maci tartismam, ve sen bir programa bakmazsan ayni sekilde o programida tartismam seninle.... ama bu konuda pek bilgin yoksa, tiganayi anlamanida bekleyemem senden... sen düsüncelerinde özgürsün, ama tigana ile ilgili düsüncelerini beyenmiyorum acikcasi...  | dediğim gibi Beşiktaş taraftarı olarak daha önce bu taraftar için laf etmiş bir adamın programını izlemiyorum , kendi çapımda protesto edip reytinginin artmasına alet olmuyorum...kim nasıl düşünürse düşünür herkez aynı görüşte olacak diye bişey yok...anlamadın , anlayacağını da sanmıyorum sonkez yine söylüyorum beni maç çıkışında Tigana'nın Erman ile diyaloğu ilgilendirmiyor , taraftar maç sonunda Tiganadan Erman'a laf atmasını beklemiyor...ne beklediğini yazmıştım daha önce okuduysan görmüşsündür ama yok anlamadım diyorsan birdaha yazabilirim sorun değil....Tigana orda işini yapması için var , işine kafasını vermesine böyle engeller çıkıyorsa onu da yönetim yardımıyla çözmelidir..eyer yönetim yardım etmiyorsa bu onun suçudur....Maç çıkışında sen gerekli açıklamayı yaparsın boş olduğun bir vakit bu konu ile ilgili açıklamanı da basın toplantısı düzenleyerek yaparsın...hıı yok yine bunu aynı gün mü söyleyeceksin , "beyanlarıma devam edeceğim diye kendi çapında tehtit edeceğine maç analizinden sonra bi açıklamada bulunursun bu konuyla ilgili" o da böyle olur.......burda birçok kişi olaydan bir haber Tigana maç çıkışında böyle konuşmamalıydı diyor sadece sen olayı gayet iy ibiliyorsun çok doğru yaptı diyorsun...senin düşüncelerini de burda değiştirmekle uğraşamam....
Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (12-03-2007 Saat 20:29 ) değiştirilmiştir..
|
| |