Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2007, 20:54   #42
güzelkiz

güzelkiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dediğim gibi Beşiktaş taraftarı olarak daha önce bu taraftar için laf etmiş bir adamın programını izlemiyorum , kendi çapımda protesto edip reytinginin artmasına alet olmuyorum...kim nasıl düşünürse düşünür herkez aynı görüşte olacak diye bişey yok...anlamadın , anlayacağını da sanmıyorum sonkez yine söylüyorum beni maç çıkışında Tigana'nın Erman ile diyaloğu ilgilendirmiyor , taraftar maç sonunda Tiganadan Erman'a laf atmasını beklemiyor...ne beklediğini yazmıştım daha önce okuduysan görmüşsündür ama yok anlamadım diyorsan birdaha yazabilirim sorun değil....Tigana orda işini yapması için var , işine kafasını vermesine böyle engeller çıkıyorsa onu da yönetim yardımıyla çözmelidir..eyer yönetim yardım etmiyorsa bu onun suçudur....Maç çıkışında sen gerekli açıklamayı yaparsın boş olduğun bir vakit bu konu ile ilgili açıklamanı da basın toplantısı düzenleyerek yaparsın...hıı yok yine bunu aynı gün mü söyleyeceksin , "beyanlarıma devam edeceğim diye kendi çapında tehtit edeceğine maç analizinden sonra bi açıklamada bulunursun bu konuyla ilgili" o da böyle olur.......burda birçok kişi olaydan bir haber Tigana maç çıkışında böyle konuşmamalıydı diyor sadece sen olayı gayet iy ibiliyorsun çok doğru yaptı diyorsun...senin düşüncelerini de burda değiştirmekle uğraşamam....
maci kazandik, tigana yani dün isini dogru yapti... simdi maci kaybetseydik, yani tigana isini yapmasaydi, dedigin dogru.... ama tigana isini yapti, ve bir yandanda hakkini savundu.. fenerin antrenörüne laf atiyorlar, adam kendini savunamiyor, ezik gibi yerinde oturuyor, bizim antrenör cevabini cok güzel bir sekilde veriyor, bir besiktasliya yakisacak bir sekilde hakkini koruyor, bunu sen kendi adaletini yapiyor diye yorunluyorsun, ama bana göre besiktaslinin onurlu ve gururlu durusunu temsil ediyor... ben hakkimi yedirtmem kimseye, ve tiganada yedirtmiyor... simdi sence mactan sonra bu konuyu konusmak yanlis, bence maraton programina yetismesi icin dogru zaman.... tigananin diyeceklerini santiagoo yukarida sana fransizca söyledi, o simdilik sana yetsin... tiganayi bukadar sevmiyorsun, fransizca konusmasindanmi hoslaniyorsun? yoka bu tigana konussun sevdasi neden? ve tekrarliyorum, biraz insaf yaa, besiktas besiktas diye bagiriyorsun, ama besiktasimizin teknik direktörüne her hafta, amma vallahide her hafta laf atiyorsun.... maci kazaniyoruz, bu birsey demek degil, hala kötüyüz diyorsun, mac kaybediyoruz, tigananin sucu diyorsun, hep tigana hep tigana, zarar verdiginin farkinda degilmisin? adam mac sonu konusmadi, ermanla laf duelosuna girdi, ve bir kere sana maci fransizca anlatmadigi diye parasini hak etmiyormu? isini yanlis mi yapiyor? onun isi bize mac kazandirmak, kazandirdi. ve acikcasi mac sonu bize hikayeler anlatmak onun isi degil, bu is basin sözcümüze düser... ve sahsi konularini tigana böyle konusmayi tercih etti, bizde saygi duyalim.... ama isini yanlis yapiyor, bunu bir galibiyetden sonra demen yanlis, ve anlamsiz... 3 puan cebimizdemi? evet, sen gerisini takma....