Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2006, 22:23   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kenan Öner, "Hedefimize ulaştık"

Turkcell Süper Ligi'nin 2005-06 sezonunu 3. olarak tamamlayan ve Fortis Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş'ın genel sekreteri Kenan Öner, son dönemde ortaya koydukları hedefleri yakalamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Click the image to open in full size.

Öner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonu şampiyon olarak tamamlayamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, ''Ancak bu sezon maddi ve manevi değeri büyük olan Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmak büyük bir başarıdır'' dedi.
Sezona büyük ümitlerle ve şampiyonluk beklentileriyle başladıklarını ifade eden Öner, ''Ama bunu yapamadık. Ligin 7. haftasında şanssız şekilde üst üste puan kayıplarıyla geride kaldık. Bu sırada rakiplerimizle puan farkı açıldı. Ondan sonra öndeki rakiplerimizin kazanmasıyla ve bizim geride kalmamızla Fortis Türkiye Kupası'na yoğunlaştık'' diye konuştu.
Sezon başında belirledikleri hedeflerin uzağında kalmalarıyla önlerine koydukları yeni hedefler için mücadele ettiklerini dile getiren Kenan Öner, şunları söyledi:
''Çetin bir mücadeleden sonra ve uzun bir yarışın ardından Fenerbahçe'yi finalde yenerek Fortis Türkiye Kupası'nı kazandık. Bu sezon en azından kupayı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ligde de yaşanan kopuşun ardından sezonu 3. bitirmeyi istiyorduk. Bu hedefe de ulaştık. Şampiyon olamazsak bile kupayı almanın ve ligi 3. bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şampiyon olamamak üzüntü yaratıyor, ancak neticede bir takım şampiyon oluyor. Fenerbahçe bir yıl önde gitmesine rağmen şampiyonluğu kaybetti. Bu bir spor, bir takımın şampiyon olduğu yerde diğer takım kaybediyor. Bizim açımızdan önemli bir kulvarda kupayı kazanmak elbette başarıdır. Bu nedenle takımı başarısız diye değerlendirmek haksızlık olur.''

''GELECEK SEZON MUTLAKA BAŞARI İSTİYORUZ''
Öner, gelecek sezon mutlaka iyi bir derece yakalamaları gerektiğini kaydederek, ''Bunun için iyi kadro kurulmalı. Kendisine güvendiğimiz, dürüst ve çalışkan teknik direktör Jean Tigana ile ligde başarıyı yakalamak istiyoruz'' dedi.
UEFA Kupası'nda başarılı olmayı arzuladıklarını dile getiren genel sekreter Öner, ''UEFA Kupası'nda artık işin sonuna kadar gitmek istiyoruz. Galatasaray'ın geçmiş yıllarda elde ettiği başarının tesadüfi olmadığını, Türk futbolunun ilerlediğini göstermesi açısından kupada başarılı olmanın zamanı geldi'' diye konuştu.
Kenan Öner, gelecek sezon için çalışmalara en kısa sürede başlanacağını sözlerine ekledi.



Kaynak: www.kartalhaber.com
xarizma Ofline