alıntı yapmicam dediğim gibi daha sana bişeyleri anlatmakla da uğraşmicam son kez söylediklerine cevap verecem...ilk başlarda iyi futbol istedim , istediğimiz Beşiktaş'ı görmek istedim beyefendinin yaptıkları ile bunu göremedik...futbolcularda hata yok mu var ama bu sene kaç oyuncu gitti kaç oyuncu geldi..gelenlerden sadece Rico'yu yönetim transfer etti....şimdi sen rakiplerin bukadar kötüyken hele biri 100. yılı olmasına rahmen bukadar kötüyken sen hala ondan puan farkı ile gerideysen hatalısın...sen o kadar transfer yapıyorsan Uefa'dan eleniyorsan ki yaptığın teknik hatalar ve aldığın oyuncunun kazmalığı yüzünden yine sen suçlusun...yok santiagoo fransızca cevap vermiş falan santiagoo kim sen kim sin ??beni yönetimin söyledikleri tatmin etmiyor içine girdiğimiz bu süreçte artık teknik patronunun düşünceleri söyleyecekleri hem takım açısından hem bizim açımızdan çok önemlidir.. ama o çıkar Erman ile sen çıkarsın ezikler ile çiş yarışına girersen nerde kaldı futbol...!!!!! ben son zamanlarda Tigana dan artık iyi oyun da beklemiyorum son yorumlarımı okusaydın eyer kazanmayı bileceksin artık iyi futbol beklemenin zamanı geçti diyorum...Ankaragücünü yendi diye Tigananın biryerlerini burda öpemem çünkü senin tuttuğum takım ne ankaragücüler yenmiş ne şampiyonluk görmüş hiç yenilgi nedir bilmeden , ne şampiyonluk görmüş her derbisini kazanıp üstelik birkere yenilgi gören...ben Tigana hakkını yedirsin demiyorum ,ezik kalsın sesini çıkarmasın demiyorum zamanlamasını iyi seçsin diyorum...Taraftar onun kaprislerini çekmek zorunda değil...o işini yapması için orda işini yapsın..!!!! santiagoo ya da söylediğim gibi ilk başlarda transfer zamanı falan tigana birini istiyorsa bildiği bişey vardır , iyi adamdır istediği diyordum...o yaptıkları ile ne güven bıraktı nede başka bişe...bide bazen kendini BJK den büyük görüp yaptığı açıklamalar adamı bitiren noktadır...BJK etiklerinden bahseden sen Tigana işte bu etikler euygun diyen sen söyle bana para konusu olduğunda basınla paylaşırım deyip saçma sapan açıklama yapan bir adam etiklere gayet uygun...Takımı şampiyon yapamaz demiyorum şu süreçte şanslı olanı Beşiktaş olarak görüyorum...ama kan ağlaya ağlaya , taraftarına kan ağlata ağlata...işte ben bü yüzden Tiganaya tepkiliyim...ya sen Tigana ile akrabamısın..??? özel bi ilişki mi var , tanıdığın falan mı yani bilmiyorum....bir adamı savunmak için yaptığı saçma sapan işe bile doğru diyorsunuz....herneyse bukadar cevap yeter ne düşünürsen düşün.....EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ , TEK BÜYÜK BEŞİKTAŞ..!!!!!! |