Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2007, 21:37   #46
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tigana kim yaa beni burda delirtiyorsunuz bu gün var yarın yok...ağam BJK taraftarı olmasa ne bu takım olur ne o futbolcular nede o yönetim..!!!!! Beşiktaş taraftarı o stada para verip girerken oraya güzel futbol izlemek için geliyor...sen bir taraftar olarak artık girdiğimiz bu süreçin farkında değilsen tigana'ya kızmakla hata yapıyoruz evet...artık iyi futboldan vazgeçtik kazanmasını bilecek ve maçı deplasmanda aldı...buraya kadar bir problem yok...maç bitiminde teknik patronun yapması gereken açıklama artık bu süreçten sonra ben ve oyuncularım bu şampiyonluğa inanıyoruz evet belki güzel futbol oynamadık ama bu süreçte kazanmak önemli bizde kazandık...bu maçla deplasman fobimizi attık , bir seri yakalamak istiyoruz bu seri de Gs maçı ile başladı diye düşünüyoruz diyecek ki oyuncuları da morallensin bizde takımda güzel şeyler oluyor diyelim...oraya gelen insanlar para veriyor kardeşim , eşşek gibi çalışıyorlar boğazından kesiyorlar para verip takımlarına destek olmaya geliyorlar sen onlara istediğini veremezsen adam söverde sayarda...Beşikta Tigana değil taraftardır Beşiktaş...herneyse yaa sıktı bu....