bence bu aciklamalari yapman icin zamanlaman yanlis.... cünkü delgadoyu getiren tigana, macta golu atan delgado, ayirca maci bize kazandiran o kötü dediginiz kaleci runjedir, adam macin yildiziydi... bu konu tigananin aciklamasini asti, bu konu tigana iyimi kötümüye gecti. ve tigana bence iyi. ben vallahi hic kimseyle cis yarisina girmedin, ayip ediyorsun bence... bu cis yarisi sözünü beyendin ama simdi sen lidersen sadece kendine bakarsin, ama lideri kovaliyorsan liderin kaybetdigi puanlarda önemli, lideri takip etmek cis yarisimi? ozaman biz yarisda variz ! ezikleri gösterdigim iki konudada ben hic bir sekilde bir yarisdan bahsetmedim, ve besiktasimizla feneri bir keseye sokmadim, sokmam! ayrica kimse kendini besiktasdan büyük görmüyor.
13.02.2007 tarihi itibariyle soruşturma kapanmıştır ve taraflar bu konuda istedikleri beyanlarda bulunabilirler. konu yargida margida degil coktan kapanmis, ve tigana konusma hakkini kullaniyor, cünkü adamcagiz bir özür bekliyor , gururlu onurlu iste daha ne istiyorsun...... ben böyle sacma sapan bir sey duymadin, neymis mactan sonra bu konu degilde maci yorumlasinmis. sen yazdiklarinda tigana isini yapmiyor diyorsun, ve bende diyorumki, tigana bir kazanilmis mactan sonra, yorum yapmadigi diye isinimi yapmiyor? ya lütfen.... yönetim besiktasin haklarini savunmuyor, tigananinkilerimi savunacak? biz yönetim savunsun diyoruz, hakkimizi yedirmiyelim diyoruz, tiganada aynen bunu yapiyor hakkini yedirmiyor, sizde adam kötü diyorsunuz... ayrica ordaki konuda erman tigananin annasina babasina laf atimyorki, besiktasin bir transfer konusuna laf atiyor, adam bir yerdede bizi savunuyor. ben bu yorumlarda bir artniyet görüyorum, yani amac sadece tiganayi karalamak bence. ben tigananin agzindan cikana inanirim, ve burda sadece hakkini ariyan asi, onurlu ve serefli bir besiktasli görüyorum okadar. tigana benim akrabam degil. TIGANA BENIM GÖNLÜMLE; CANIMLA; CIGERIMLE BAGLI OLDUGUM; ASIK OLDUGUM TAKIMIMIN TEKNIK DIREKTÖRÜ! ve sadece ondan onun arkasindayim, ve onu kiminle savasirsa savassin yanliz birakmam, bu her besiktasli icin gecerli. eger bir besiktasli hakkini ariyorsa, ben arkasindayim, ve ne bilim zamanlama yanlis falanlarda beni ilgilendirmez. inadina tigana, ve bu camiada calisti sürece destege devam! ben sizlere laf yetistirmekden biktim, yani okadarda pessimist olmaz insan... birazda hayatin iyi yönlerini görün. ankaragücü taraftari bizim taraftarlari dövmek icin bursa ile is birligi yapiyor, sen o konuyla ilgilenmiyorsun, tigananin yanlisini ariyorsun. yau ya sabir, bir sezon sonunu bekleyin, adami yerden yere vurmayin, vurmazsaniz nolur? bir yeriniz eksilirmi? off... inadina tigana, inadina besiktas futbol takiminin BÜTÜN oyunculari!!!!
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim |