Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı
Hangi kafadan bahsediyosun ya,yada hangi kafayle bir .. olmayacak anlamadım ben,abuk subuk yazmışın biraz..Sancılı devirler olurmuş sen rakibinin 100. yılında erciyesten farklı top oynamıyorsan,uefada hocan yüzünden abuk subuk bir şekilde eleniyorsan bende o hocaya atar tutarım kardeşim..Sen önce manu ve lyon gibi altyapınuı güçlendir,her türlü maddi kaynagı sağlayabilde ondan sonra onlar gibi ol,yoksa inadına tigana alayına falan demekle bir ... olmaz asıl.. |
oof of kardeşim offf, td değiştirmekle oluyod di mi o lyon man utd gibi olmak neyse boşver biz anlaşamayacaz. İyisi mi biz sezon sonuna kadar takıma gerekli desteği verelim sezon sonu bunları tartışırız... Günlük başarılara niye bu kadar endekslisiniz anlayamıyorum, ya şurda 3 senedir yaşadığımız o kadar olaya rağmen akıllanmıyorsunuz. Belli bir sistemi zamanla oturtabilmek için iyi ya da kötü çıkılan yoldan dönülmemeli. Tigana istenmiyorsa sene başı getirilmeyecekti. Şimdi yol almaya başlamışken Tigana yı gönderip herşeye yeniden başlamak kadar saçma bir şey olmaz. Niye bunu göremiyorsunuz. Ya ben Tigana nın yaptıklarını savunmuyorum, hatta yapacaklarını da bilemem. Ama şunu biliyorum ki Tigana giderse iyi ya da kötü kurmaya çalıştığımız her şey üstümüze yıkılacak ama Tigana kalırsa en azından hatalardan ders alarak doğru yol bulunmaya çalışılacak. İngilterede hocalara bu yüzden bu kadar şans veriliyor. Küme hattındaki takımlar bile orda 10 sene aynı hocayla çalışabiliryor. çünkü gelişmenin hoca değiştirmekle sağlanmayacağını biliyorlar...