12-03-2007, 23:44
|
#117 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0  | Alıntı: dartheagle´isimli üyeden Alıntı
oof of kardeşim offf, td değiştirmekle oluyod di mi o lyon man utd gibi olmak neyse boşver biz anlaşamayacaz. İyisi mi biz sezon sonuna kadar takıma gerekli desteği verelim sezon sonu bunları tartışırız... Günlük başarılara niye bu kadar endekslisiniz anlayamıyorum, ya şurda 3 senedir yaşadığımız o kadar olaya rağmen akıllanmıyorsunuz. Belli bir sistemi zamanla oturtabilmek için iyi ya da kötü çıkılan yoldan dönülmemeli. Tigana istenmiyorsa sene başı getirilmeyecekti. Şimdi yol almaya başlamışken Tigana yı gönderip herşeye yeniden başlamak kadar saçma bir şey olmaz. Niye bunu göremiyorsunuz. Ya ben Tigana nın yaptıklarını savunmuyorum, hatta yapacaklarını da bilemem. Ama şunu biliyorum ki Tigana giderse iyi ya da kötü kurmaya çalıştığımız her şey üstümüze yıkılacak ama Tigana kalırsa en azından hatalardan ders alarak doğru yol bulunmaya çalışılacak. İngilterede hocalara bu yüzden bu kadar şans veriliyor. Küme hattındaki takımlar bile orda 10 sene aynı hocayla çalışabiliryor. çünkü gelişmenin hoca değiştirmekle sağlanmayacağını biliyorlar... | Fikirler uyuşmasada abuk subuk konuşmuyorsun gerçekten.. Evet şu anda tigana gitmeli demiyorum zaten çünkü artık geç aklında sezon sonuna kadar başka çare yok da şuna takıldım ben.Günlük başarılara niye bu kadar endekslisiniz demişinde bilip bilmeden konuşmamak lazım.Hayatımda günlük başarılarla yada başarısızlıklarla asla konuşmam,biz 3 yıldır çile çekiyoruz ve bu adam bizi bu çilelerden uzaklaştıracak doğru adam değil birader,katılırsın katılmassın da hiç düşünmeden,neyin ne olduğunu anlamadan sadece destek olsun diye inadına,alayına laflarına karşıyım,yoksa bizde tiganaya bireysel kin duymuyoruz,inşallah başarılı olurda bu sene şamp bile olursak ben taktiği,şablonu yamuk olan hocaya hoca demem,insan arada birde olsa maça damga vurur,zor maçlarda bi iş yapar,neyse daha konuşmıcam,inşallah sene sonunda güler yüzümüz..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... |
| |