13-03-2007, 04:19
|
#121 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0  | Alıntı: eagles_03_bjk´isimli üyeden Alıntı
öyle hop mop falan bu agızları bırakalım da kendini çok yükseklerde falan görüyosun.!!! herşeyin dogrusunu sen biliyosun,senden iyi Beşiktaşlı yok gibilerinden falan konusmussun.!!! okumakta bi sorunun varsa açıklayayım. ben siz diyerek çogul bir cümle kurdum. yani sizin gibi düşünenler anlamında. sen üzerine alındıysan ona bişey diyemem.!!!ve biraz arşivi kurcalarsan forum yöneticilerinin herkesin yaptıgı yorumu editlemekten bi hal oldugunu görürsün.!! tekrar ediyorum en kötü gününde destek olmak mı takıma zarar veriyor?? herkes senin gibi olsa maça gelen taraftar bulamassın. o her maça gelen kişiler kötü gün taraftarı. yoksa iyi günde takımın açık ara öndeyken herkes stada koşarak gider zaten.orda boşuna iyi günde kötü günde BEŞİKTAŞ lıyız diye gürültü olsun diye bagırmıyor. artık kafalarınızı değiştirin. gerçi bu mümkün değil. çünkü herkes kendine göre önyargısını kurmus. A.Einstein bile ne demiş.: İnsanın önyargısını yok etmek bir atomu parçalamaktan daha zordur...
o yüzden boşuna tartışıp birbirimizi kırmaya fazla uzatmaya gerek yok.herkes kendi bildiği gibi devam ediyor. | Önce düşünerek konuşacaksınki hopda demesinler mop da demesinler..Çoğul konuşma kardeşim,kaç tane maça gittin merak ettim,burda tartışmak istersen çokda güzel tartışırım yani..Mesela ben bu sene haricinde yaklaşık iyi,yada kötü günde 6 senedir kombinemle kapalıdayım,iyi hgündede kötü gündede yanındayım ki snein atıp tuttuğun o "siz" dediklerinde kötü gün ayda iyi gün değil beşiktaş taraftarı..Ama sadece herşeye tamam demeyen,eleştirmekten kaçmayan,gördükleri her yanlışları söyleyebilen yürekli taraftarlar sadece..Asıl kafa değiştirmesi gerekenler senin zihniyetindekiler çünkü inanmak için birkaç sebebin olacakki inanacaksın yoksa benim 10 yaşındaki kuzenimde inadına,alayına tigana diye ahkam keser buraya gelip.. Ben bu farklılıktaki olayı anlamıyorum ama.Sen detek evrip göster beşiktaşlılığını ben eleştirerek daha iyi olmasını istediğimi anlatayım,ama bir tane artis çıkar bu eleştirileri beşiktaşlı olmamakla suçlarsa orada duracak işte yoksa bir sorun yok kardeşim,bu arada anladığın şekildede en büyük beşiktaşlı benim gibilerinden birşeyler ima etmiyorum,yanlı yazılan şeylere cevap evriyorum okadar!!
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... |
| |