Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2007, 08:58   #427
özgür_1903
Kıdemli Kartal

özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

'İlaç gibi geldi'
Click the image to open in full size. Ankara'da Beşiktaş’a hayat veren Delgado, 'Bu gole ihtiyacım vardı. Gerisi gelecek' dedi.
13.03.2007

Kilidi açan adam...
140 günlük deplasman galibiyeti özlemine Ankaragücü’nü yenerek son veren Beşiktaş’ta en mutlu isim kuşkusuz Matias Delgado... “Siyah-Beyazlı formayla ilk kez gerçek yerimde oynadım” diyerek sözlerine başlayan Arjantinli yıldız, “Benim gerçek mevkiim orta sahanın ortası. Bu bölgede oynayarak kendimi kanıtladım. Beşiktaş’ta da forvetin arkasında serbest olarak görev yaparsam, çok verimli olurum. Ancak bana maçtan önce ne denilirse, yapmak durumundayım” diye konuştu.

‘Avrupa’da kral olmuştum’
Basel’de geçtiğimiz yıl çok başarılı bir dönem geçirdiğini hatırlatan genç Arjantinli, “Sadece geçtiğimiz sezon gerçek mevkiimde oynayarak, UEFA Kupası’nda 9 gol attım ve organizasyonun en skorer oyuncusu oldum. İsviçre Ligi’nde de 18 gole imzamı attım. Bir orta saha oyuncusu için bu rakamlar hiç de küçük değil. Kaldı ki, bir sezonda bu rakama ulaşamayan santrforlar da var. Eğer Ankaragücü maçında olduğu gibi ortada mücadele edersem, daha çok golümü izlersiniz” dedi.

Teşekkürler Bobo
Attığı golle Beşiktaş’a hayati bir 3 puan kazandırdığı için mutlu olduğunu söyleyen Delgado, “Gerçekten gol atmayı çok istiyordum. Ricardinho topu ayağına aldığında pozisyon yaratacağını hissettim. Bobo’nun yapmış olduğu asist de inanılmazdı. Bu müthiş pas için Bobo’ya iki kez teşekkür ettim! Ankaragücü de kazanmayı çok istedi ancak sonuca biz gittik. Eğer saha koşulları biraz daha iyi olsaydı, planladıklarımızı gerçekleştirir ve rahat bir zafer kazanırdık” ifadesini kullandı.

Orhan YILDIRIM