Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2007, 11:29   #1
Revani
 
Revani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Fransa Gizli Servisi sdece ve israil mossad Türk hackerin peşinde !

Türkiye bilişim ve teknoloji konusunda hızla ilerlemeye devam ediyor. internet kullanıcıları hızla artarken internet korsanları da bu yönde büyük bir gelişme sağladı.Her ne kadar ''Hacker '' olarak tabir edilen sanal korsanlar , internet kullanıcılarının korkulu rüyası olarak akıllarda kalsada bu bilgilerini iyi yönde kullanan '' Beyaz şapkalı'' sanal korsanlarda yok değil. işte bunlardan biri '' HeRoTuRK '' ... ismindende anlaşılacağı gibi HeRoTuRK türk asıllı ama Dünya kamuoyunda ismini duyurmuş bir hacker. Her ne kadar Dünya basınında tepkilere yol açsada bakın belki bazılarınızın adını bile duymadığınız HeRoTuRK ve icraatları..


* Almanyanın en büyük hack gruplarından RELEASE group isimli bir grup hacker Dünya çapında en çok mail adresi hackleme yarışması düzenlediler.Bu yarışmadan Türkiyeden hotmail kullanıcıları nasibini almıştı.Bu gruba ait web sitesini çökertti..www.releasegroup.com

* 1998 den bu yana tam 711 adet , pkk ya ait web sitesini Türk topraklarına dahil etti.

* Sanal Dünyada Pkk ya vurulan en büyük Türk darbesi olarak nitelendirilen 226.000 üyeye sahip www.newpkk.com sitesini çökertti.

* Yine Terör örgütü sempatizanlarına ait bir hack grubu olan http://www.gerillahack.com isimli siteyi çökertti.

* Fransa da yasa haline gelen ''Ermeni yasasi''na tepki olarak 1000 den fazla fransa sitesini hackledi ve savunma bakanlığına ait bilgileri sızdırdı.Bu saldırı sonucunda Fransaya 1 milyon Euro gibi büyük bir maddi zarar oluşturdu. Bu zarar sonucunda Fransa gizli servisi SDECE ve israil Mossad bir Süre HeRoTuRK ün peşine düşsede Henüz Herhangi bir bilgi alınamadı.

* Çocuk ¤¤¤¤¤su operasyonlarında Emniyet mensuplarına büyük ölçüde yardımcı oldu ve tam 153 cinsel içerikli sitenin yayınına son verdi.

* Microsoft'un Malezya resmi sitesini hackledi.

* 2000 yılında Asus firmasının web sitesinde Türkçe dil seçeneği olmadığı için 9 defa http://www.Asus.com sitesini hackledi ve ardından Asus firması web sayfasında Türkçe dil seçeneği sundu.

HeRoTuRK ve Türk hackerlar hakkında daha fazla bilgi için Google de '' Türk hacker Heroturk '' olarak arama yaptırabilirsiniz...

Kaynak : Tempo , Haber Vatan


Bu haberi nedenmi yazdım . hacklediği sitelerden birinden heroturke ulaştım ve BJK li olduğunu öğrendim
__________________
Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz.
Revani Ofline   Alıntı ile Cevapla