Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2007, 18:38   #5
onurozgen
Banned
 
onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ANKARA'DA BURSALI YOKMUŞ!!!

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Turgay Dursun, taraftarlarının Ankaragücü-Beşiktaş maçının devre arası ve sonrasında çıkan olaylarla anılmasına çok üzüldüklerini söyledi.
Turgay Dursun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taraftarlarının bu sezon küfürsüz tezahürat ve takıma verdiği müthiş destekle tüm Türkiye'nin gıptayla izlediğini vurguladı.


Dursun, Ankaragücü ile Bursaspor taraftarları arasında ülke genelinde bilinen ve örnek alınan dostluk ilişkilerinin bulunduğunu anımsatarak, şöyle devam etti:

''Olayları tasvip etmemiz mümkün değil ama yöneticilerin maç öncesi demeçleriyle ortamı germesini kabul etmek de mümkün değil. Yöneticiler ortamı gerecek, kurumları, camiaları karşı karşıya getirecek demeçler vermekten kaçınmalı. Varsa çekindikleri bir konu, devletin ilgili kurumlarına müracaat yaparlar. Bunu basın yoluyla yapmak doğru değil. Spor dostluk ve kardeşliktir.''


-taraftar görüşü-


Bursaspor'un tribün liderlerinden Mehmet Ulusoy da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yaşanan olaylarla yeşil-beyazlı taraftarların bağdaşlaştırılmasına anlam veremediklerini belirtti.

Ankara girişinde Bursasporlu taraftarları taşıyan 3 otobüsün durdurulduğu ve çok sayıda kesici aletin ele geçirildiği yönündeki haberlerin tamamen hayal ürünü olduğunu öne süren Ulusoy, şunları söyledi:

''Biz böyle bir organizasyon yapmadık. Hatta Sivasspor deplasmanına kalabilirdik ama olaylara dahil olmamak için Bursa'ya döndük. Olaylar bilinçli olarak Bursasporlu taraftarlara bağlanıyor. Eğer gitmiş olsaydık da bunu söylerdik. Olaylara karışsaydık, yaptığımız işin altına imzamızı atardık.''
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline   Alıntı ile Cevapla