Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2007, 20:57   #4
güzelkiz

güzelkiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben bunu birkere demistim, siz kafanizi hep fenere karsi yoruyorsunuz, ama birde bizim kardes takimi düsünün... ezikler hayatlarini ezik bir sekilde sürdürüyorlar, onlar bir yana, ama bu federasyon galatasaray icin calisiyor... ah ve ulusoyun anadolu takimi trabzon icin !!!!!!!! trobzon macinda kulübemiz yikildi, adamlar taslar atti, küfür etti, bize 5 bin, trabzona da 30 bin ytl ceza verilidi... alooo noluyor? ayip etmiyormusun, pis ulusoy, serefsizler.. vallahi su anda sinirden küpürüyorum... bizimle oyunmu oynuyor bunlar. galatasaray macinla trabzon macinin arasinda fark vardi, trabzonda bizim karsilastigimiz olaylar daha büyüktü. ayrica ts-gs macinda o bicagi görmüsünüzdür insallah, ya o bicak icin, en azindan 3 mac ceza gelirdi bize..... ayip yaaa utanin serefsiz ulusoy galatasarayi sampiyon yapmak istiyor, ve bizi cigniyor... ama allah büyüktür, ve demirörenede, sen bizim baskanimiz olcaksin, noldu amcanin oglu senin sirtindanmi vurdu??? takimina sahip cik, birseyler yap, bizi koru, utaniyorum senin icin, hayatinda bir kez besiktasa karin olsun, bu taraftarin sabrini tasirtma!!!!!! ..........