Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2007, 13:26   #48
onurozgen
Banned

onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Saha İçinde Yenemediler Beşiktaşımı, Buyurun Saha Dışına!..

Son günlerde alışık oldugumuz oyunun 2.perdesi gösterimde...

Yine Beşiktaş gümbür gümbür geliyor,yine basın & karanlık eller tarafından engellenmeye çalışılıyor.Hafızamı biraz yokluyorum ve hemen gözlerimin önüne karanlık sütunlarla yazılmış 25 Ocak 2004 tarihi geliyor.

Ne benzerligi var ? derseniz hemen söyliyim:
2004 Aralık sonunda Beşiktaş 11 puan farkla lider olarak Ligi bitirmiş ve devre arasına girmişti.Tüm basın yayın organları agız birligi etmişçesine;Bu Beşiktaş'ı kimse durduramaz ! Şampiyon belli kutlamalar başlasın ! Decoderler geri geliyor sezon bitti !... gibi kelamlarda bulundular.Aradan bir kaç aklı selim Beşiktaşlı çıkıpta Beşiktaş'ın rehavete kapılmaması gerektigini,çok çalışması gerektigini, artık yalnızca rakiple mücadele etmiyecegini avazları çıktıgı kadar bagırarak söylesede bu haykırışlar bir kelebegin kanat çırpışı gibi silindi gitti...ve öylede oldu.Beşiktaş engellendi...
Yıl 2007 Mart ayı,bu sefer basın & yayın organları aynı şarkının remixini piyasaya sürüyor.Beşiktaş taraftarı herkese serseri,seviyesiz,küfürbaz olarak gösteriliyor.Fenerbahçenin stada silah sokması 1-2 tv kanalının akşam haberlerinde 50-55 saniyelik süre zarfı içerisinde gösterilirken,Beşiktaş'ın rahmetli Cihat Aktaş olayını günlerce hatta haftalarca her tv. haber bültenlerinde, (sözde)spor tartışma programlarında gösterilerek Beşiktaş'ın büyük bir ceza alması için çalışmalarına başlıyor.

2004'te de basın & yayın organlarında sık sık oyuncularımıza transfer teklifleri geldigini görüyorduk (!) şimdide öyle...
Tüm gazetelerin Beşiktaş sayfalarında şuanda en iyi oyuncularımızdan olan Bobo'ya ingiliz ve fransız takımlarından 8-10 m.$ taklif geldigi yazılıp çiziliyor.. Sırf oyuncumuzun kafasını karıştırıp takıma adapte olmasını engellemek için !

Bir gazetenin tüm okurlarına Aziz Yıldırım maskesi dagıttıgını bile gördük bu ülkede !...Neyse basın & yayın organlarını daha fazla konuşmak istemiyorum zaten tüm Türkiye anladı artık niyetlerini,ama er geç ödüyecekler bu niyetlerinn diyetlerini !...

Neyse bırakalım basını ve geçelim FeneRasyona:
Her İnönü müsabakasında ceza kesmek için agızlarının suyu aka aka bekleyen fenerasyonumuz var ! Baktılarki basın & yayın organları Beşiktaş'ı engelleyemiyor,şimdi işlerinin bilincine vardılar ! Artık bu işi puan silmeye dahi götürebileceklerinden hiç kuşkum yok ! Yoksa nasıl görevlerini yapacaklar ki (!) İnönü'de takımımızın nasıl coştugunu ve seri yakaladıgını gören fenerasyon erciyes maçını seyirciye kapattı.Ama ben şundan korkuyorum 2 hafta sonraki iç saha müsabakamız da seyirciye kapanma tehlikesiyle karşı karşıya ! çünkü; eminimki Erciyes maçında da küfürlü tezahuratlar olacaktır.Taraftar etmezse futbolcular edecektir !...

FeneRasyon göreve,Beşiktaş ceza bekler !!!

Click the image to open in full size.

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline   Alıntı ile Cevapla