Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2007, 15:52   #1
gulcebalcioglu
 
gulcebalcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
carew bombası..???

Click the image to open in full size.
Carew bombası

Fenerbahçe'nin 100. yıldaki transfer bombasının eski Beşiktaşlı Carew olduğu bildirildi. Norveçli yıldız için temasları Alex'in menajeri Juan Figer yürütüyor.

Bu sezonun başında camianın 'flaş' transfer beklentisini çok fazla karşılayamayan Fenerbahçe yönetimi, bombayı sezon sonunda patlatmak için harekete geçti. Hedef ise 2004-05 sezonunda Beşiktaş'ta forma giyen, aynı sezonun sonunda da 7.6 milyon euroya Fransa'nın Lyon takımına satılan John Carew... Başkan Aziz Yıldırım'ın daha önce de ilgilendiği ve F.Bahçe'de görmeyi çok istediği Carew için Lyon forması giyerken, Beşiktaş'la yapılan sözleşme gereği, "Türkiye'de başka bir takımda forma giyemez" maddesi konulmuştu. Ancak geçtiğimiz ocak ayında Milan Baros'la takas edilen ve İngiltere'nin Aston Villa takımına geçen Norveçli yıldız için engel kalmadı.

DEİVİD'E YOL GÖRÜNDÜ
F.Bahçe Kulübü'nün, Aston Villa ile 2009 yılına kadar sözleşmesi olan Carew transferini yürütmesi için Alex'in menajeri Juan Figer'i aracı olarak kullandığı bildirildi. Norveçli golcünün bonservisi için 6 milyon euronun gözden çıkarıldığı bildirildi. Carew'le ön anlaşma yapılır yapılmaz transferin camiaya müjdelenmesi bekleniyor. Norveçli yıldızın transferi gerçekleşirse bir yabancının gitmesi gerekecek ve o da çok büyük olasılıkla, geldiğinden beri hayal kırıklığı yaratan Deivid olacak. Brezilyalı oyuncuyu satın alacak kulüp bulunamazsa, kiralama formülü gündeme gelecek. Yeni sezonda oluşması beklenen Kezman-Carew forveti taraftarda heyecan yaratırken, Zico'nun da onayını aldı.
DENİZ DERİNSU
__________________
SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ...
siyah beyazölüm yaşam
gulcebalcioglu Ofline   Alıntı ile Cevapla