Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2007, 19:43   #1
Besiktasim_1903
Banned
 
Besiktasim_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ümraniye'de olay var!

Ümraniye'de olay var!
Beşiktaş'ın Ümraniye Tesiseri'nde müthiş bir kavga yaşandı. İşte Kartalhaber'in özel haberi:
Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanı öncesi şok bir olay yaşandı. Siyah-Beyazlı kulübün futbol şube sorumlusu Celal Kolot, siyah-beyazlı takımın yıldız oyuncularından Gökhan Zan'la öze bir görüşme yaptı. Kolot'ın Gökhan'a "Milli takımda aslan kesiliyorsun ancak iş Beşiktaş'a geldiğinde hep sakatsın. Önce Beşiktaş'ı düşünmelisin. Zaten Beşiktaş'ta başarılı olamazsan Milli Takım'ı da rüyanda görürsün" dediği öğrenildi. Bu sözler üzerine çılgına dönen Gökhan Zan, 'Ben sahada mücadele ederken sakatlandım. Kimse benimle bu şekilde konuşamaz. Sözlerinize dikkat edin' diyerek Kolot'ın üzerine yürüdü. Kavganın büyümesi üzerine tesislerde bulunan futbolcular ve tesis görevlileri kavgayı ayırdı. Takım arkadaşları Gökhan'ı odadan çıkartirken Celal Kolot'ın olayın hemen üzerinden puro yakması dikkat çekti. Kolot'ın bu sırada "Takımda kimsenin gözyaşına bakmayacağız" demesi dikkat çekti.

Olayın ardından teknik direktör Tigana önce Gökhan Zan ile görüştü. Futbolcusunun görüşlerine başvuran Fransız teknik adam, ardından Celal Kolot'la bir görüşme yaptı. Tigana'nın görüşmede, "Burada hepimiz Beşiktaş'ın başarısı için uğraş veriyoruz. Ancak zaman zaman yaptığınız çıkışlarla futbolculardan tepki alıyorsunuz. Sizden daha dikkatli davranızı rica ediyorum" dedi.

Akşamüstü Ümraniye'ye gelen Başkan Demirören duruma hemen el koydu. Başkan Demirören'in bu akşam Ümraniye Tesisleri'nde gerçekleşecek moral yemeğinde Celal Kolot ve Gökhan Zan'ı barıştıracağı öğrenildi.

KartalHaber
__________________
Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı...
Besiktasim_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla