Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2007, 00:15   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yıldıray "Türkiye İçin Henüz Gencim"

"TÜRKİYE İÇİN HENÜZ GENCİM!"

Hertha BSC Berlin'le sezon sonu sözleşmesi bitecek olan milli futbolcu Yıldıray Baştürk, 3-4 teklifi değerlendirdiğini söylerken, "Türkiye'deki kulüpler devamlı benimle ilgileniyor ama 28 yaşındayım ve Türkiye'ye transfer olmak için henüz gencim" dedi..

Hertha BSC Berlin’in ve milli takımın yıldızfutbolcusu Yıldıray Baştürk’ten ilginc aciklamalar.
Kicker dergisine bir röportaj veren milli futbolcu, transferi ile ilgili önemli aciklamalarda bulundu. Sakatlığı yeni düzelen ve Borussia Mönchengladbach ile oynanan lig maçında sahalara dönen Yıldıray, kariyerinin en kötü dönemini geçirdiğini ve hiç bu kadar sakatlanmadığını söyledi.

Transfer söylentileri kendisini etkilemedigini söyleyen Yıldıray, kulübünden herhangi bir baskıyı kabul etmeyeceğini ve Mart’ın sonuna dogru karar vereceğini açıkladı.
Hertha kulübünün de düşüncelerinde rol aldığını söyleyen Yıldıray, "Hertha Berlin'de iki güzel yıl geçirdim. Hertha’da çok iyi gençler yetişiyor, Berlin ile kupalar kaldıramayacağımı kim söylüyor" ifadesini kullandı.

Kendisine VfB Stuttgart kulübünden teklif geldiğini dogrulayan 28 yasindaki futbolcu, "VfB’nin benimle ilgilenmesi sevindirici. Genç bir takım ve gelecek için iyi bir altyapısı var. 3-4 teklifi değerlindiriyorum. Bunların arasında Berlin ve Stuttgart da var" diye konuştu.

10 yıldır Almanya’da top kosturduğunu belirten Yıldıray, "Türkiye’deki kulüpler devamlı benimle ilgileniyor ama 28 yaşındayım ve Türkiye’ye transfer olmak için henüz gencim" dedi.

Sakatlığı sonrası dikkatli olmak istediğini söyleyen Yıldıray, riske girmemek için A Milli Takımın Yunanistan ve Norveç ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası Grup eleme maçlarında affını isteyeceğini söyledi.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla