Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2007, 12:50   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
O'Neal attı, Miami Heat seriye devam etti

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nin (NBA) son şampiyonu Miami Heat, New Jersey'i deplasmanda devirerek galibiyet serisini sekiz maça çıkardı. Yıldız basketbolcu Shaquille O'Neal ise 19 sayıyla maçı tamamlarken, karşılaşmanın ikinci yarısında 17 sayı atarak yine göz doldurdu..

Continental Airlines Arena'da New Jersey Nets'e konuk olan Miami Heat, rakibini 93-86 yendi ve üst üste sekizinci maçından da galibiyetle ayrıldı. Bu sezon en iyi galibiyet serisine ulaşan Miami'de Udonis Haslem 21 sayı, 12 ribauntluk başarımıyla galibiyette büyük pay sahibi oldu. Yıldız basketbolcu Shaquille O'Neal ise 19 sayıyla maçı tamamlarken, karşılaşmanın ikinci yarısında 17 sayı atarak yine göz doldurdu. Miami, Güneydoğu Gurubu'nda liderlik için kapıştığı Washington Wizards'la arasında farkı 1,5 maça düşürürken, Heat, Doğu Konferansı'nda ise beşincilik mücadelesi verdiği Chicago Bulls'un 2,5 maç gerisinde bulunuyor. Hızla Doğu Konferansı'nda ilk dört takım arasına doğru ilerleyen Miami, bunu başarırsa play-off'ların ilk turunda ev sahibi avantajını ele geçirecek.

Miami Heat'te tecrübeli yıldızlardan Alonzo Mourning 17 dakika süre aldığı karşılaşmada 7'de 5 şut ortalamasıyla oynadı ve 11 sayı üretti. Miami, yıldız oyuncusu Dwyane Wade'in yokluğunda 11. maçında 9. galibiyetini elde etti. Wade, omuzu çıktığı için uzun süredir forma giyemiyor.

New Jersey Nets'te Richard Jefferson attığı 20 sayıyla takımının en skorer oyuncusu oldu. Vince Carter 12 sayı üretti, Jason Kidd ise karşılaşmayı 9 sayı, 10 ribaunt ve 14 asistle noktalayarak 'triple-double'ı kıl payı kaçırdı
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla