Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2007, 12:53   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Norveç kadrosunu açıkladı

Norveç Milli Takımı Teknik Direktörü Age Hareide, Bosna Hersek ve Türkiye maçlarının 23 kişilik aday kadrosunu açıkladı. Pazartesi günü Molde'de kampa girecek olan Norveç Milli takımı 24 Mart'ta sahasında Bosna Hersek ile 28 Mart'ta ise milli takımımız ile Frankfurt'ta tarafsız sahada ve seyircisiz maçta karşı karşıya gelecek.
Norveç Teknik Direktörü Age Hareide, evlerinde oynayacakları Bosna Hersek maçının zor geçeceğini ancak, 28 Mart'da Türkiye ile Frankfurt'ta tarafsız sahada oynanacak maçın daha zor olacağını söyledi. Norveç liginin henüz başlamamış olması nedeniyle milli maçlar açısından kötü bir zamanla olduğunu belirten Hareide, "Ligler başlamadığı için oyuncularımızın çoğu tam olarak hazır değil. Ama ilk maçı kendi sahamızda yapacak olmamız bir avantaj. Mart ayında kendi sahamızda çok ender maç yaptık. Kötü neticeleri hep deplasmanda aldık. Takımda ilk 11'de yer alacak oyuncuları Molde'de yapacağımız kamp sırasında belirleyeceğim. 6 puanla üçüncü sıradayız. Bosna Hersek ve Türkiye maçlarını alırsak, Türkiye'nin önüne geçeriz. Oyuncularım şu anda bu iki maçta kaç puan alacağımızı düşünüyor. Ben de şu aşamada sadece iki maçı düşünmek yerine tüm maçlarımızı düşünmek istiyorum. 9 maç yapacağız ve hepsi de çok önemli. Benim ve oyuncularımın psikolojisi açısından bu ilk iki maçtan iyi sonuçla ayrılmak çok önemli" dedi. Hareide, Milli takım kaptanı Andresen'in sırt ve kasık ağrılarından şikayetçi olduğunu ancak kendisiyle yaptığı görüşmede, Bosna Hersek ve Türkiye maçına hazır olacağını söylediğini belirtti.
Norveç basını ise 23 kişilik aday kadroya davet edilen Simen Brenne (Lilleström) ve Daniel Fredheim Holm'un (Valerenga) milli takıma çağrılmasını süpriz olarak yorumladı.
Teknik direktör Haereide ise, Simen'in çok değişik bir orta saha oyuncusu ve golcü , Daniel'in de hava toplarında çok iyi, kısa paslarla oynayan bir oyuncu olduğunu belirterek "Böyle oyunculara ihtiyamız var" dedi. Aralarında Beşiktaş'ın eski oyuncusu John Carew ve Myhre'nin de 23 kişilik aday kadro şöyle:
Rune Jarstein, Thomas Myhre, Håkon Opdal, Martin Andresen, Simen Brenne, John Carew, Chrisrin Grindheim, Erik Hagen, Brede Hangeland, Thorstein Helstad, Daniel Fredheim Holm, Kristofer Hæstad, Steffen Iversen, Frode Johnsen, Marius Johnsen, Frode Kippe, Tommy Svindal Larsen, Morten Gamst Pedersen, Anders Rambekk, John Arne Riise, Jarl Andre Storbaek, Fredrik Strømstad, Ole Martin Arst,

16.03.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla