Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2007, 12:57   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Altıntop'tan yalanlama

Almanya Bundesliga 1. Lig ekiplerinden Schalke 04'de forma giyen Altıntop kardeşler, bugün çıktıkları Schalke antrenmanın ardından, DHA'ya milli takımın oynayacağı Yunanistan ve Norveç maçları ile ilgili görüşlerini anlattılar.


Milli futbolcu Halil Altıntop, Yunanistan ve Norveç maçlarının zor geçeceğini belirterek, "Önümüzde çok önemli maçların oldugunu biliyor ve ona göre hazırlanı
yoruz. Umarım iyi futbolla iki maçıda kazanmış olarak, yurda döneriz" dedi.
Önlerinde çok önemli maçların olduğunu ve ona göre hazırlandıklarını ifade eden Halil Altıntop, "Dört gün içinde oynayacağımız iki maçta kolay olmayacak. Fakat milli takımımızın iki maçtanda istediğini alabilecegine inanıyorum" diye konuştu.

Basında 'Affını istedi' şeklinde çıkan haberlere bir anlam veremediğini vurgulayan Halil Altıntop, "Tam olarak affımı istemedim. Bir kaç haftadır kasığımda ağrılarım var ve iğneyle oynuyorum. Bu durumu hocalarıma ve milli takım doktorumuza bildirmek istedim" şeklinde konuştu.
Ligde oynadığı son maçta Hannover'e karşı takımının tek golünü atan Halil, "Bana gel oyna derlerse, gider oynarım. Ama kendimi riske atamam. İlerleyen maçlarda bize lazımsın denilir diye burada kalıyorum. Fatih Terim'in en iyi kararı vereceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Hamit Altıntop ise, Yunanistan ve Norveç maçlarının çok önemli olduğunu fakat, kazanmak için en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.
"Oynayacağımız iki zorlu maç öncesinde aldığımız çok önemli üç galibiyet var" diyen Hamit, sözlerine şöyle devam etti:
"Çok önemli iki maç oynayacağız. Ama bu maçlar ne son, ne de kader maçımız değil. Hocamızla beraber iki maçıda kazanmak için en iyi şekilde hazırlanacağız. Bu tip maçlarda her netice olabilir. Yunanistan ve Norveç maçlarını kayıpsız geçersek, daha da rahatlayıp çok büyük avantaj elde edeceğiz."
16.03.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla