Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2006, 16:48   #11
Torer
 
Torer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
carsı_silivri´isimli üyeden Alıntı
Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2008) hazırlıklarını sürdüren A Milli takımımızın yurt dışında yapacağı maçlar öncesinde aday kadro belli oldu.
Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim, "Hedefimiz Eylül ayındaki ilk resmi eleme maçına kadar hazırlıklarımızı tamamlayıp, her şeyiyle tam bir takım olmak. Hazırlık maçındaki rakiplerimiz, EURO 2008 elemelerinde grubumuzda bulunan ekipler göz önünde bulundurarak tespit edildi. Güzel bir hazırlık kampı ve hedefi yakalayan maçlar oynayacağımıza inanıyoruz." dedi. Aday kadro; sakat, ameliyat olacak ve cezalı futbolcuların durumları göz önünde bulundurularak tespit edildi. Önder Turacı ise durumu henüz açıklığa kavuşmadığı için bu kadroya alınmadı. Ümit Milli Takım kadrosunda bulunan Can Arat, Burak Yılmaz ve İbrahim Akın, 19 Mayıs'ta İskoçya ile oynanacak hazırlık maçının ardından kafileye katılacaklar.
Aday kadro şöyle:
Necati Ateş, Orhan Ak, Volkan Arslan, Hasan Kabze (Galatasaray), Rüştü Reçber, Volkan Demirel, Servet Çetin, Tuncay Şanlı, Can Arat (Fenerbahçe), İbrahim Toraman, İbrahim Akın, Gökhan Zan (Beşiktaş AŞ), Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz, Hüseyin Cimşir (Trabzonspor), Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor), Uğur Boral (Gençlerbirliği), Fahri Tatan (Çaykur Rizespor), Orkun Uşak (MKE Ankaragücü), Bilal Kısa (Malatyaspor), Burak Yılmaz, Volkan Yaman (Antalyaspor AŞ), Murat Ocak (B.Ş. Belediyespor), Nihat Kahveci (R.Sociedad), Hamit Altıntop (Schalke 04), Nuri Şahin (B.Dortmund), Halil Altıntop (Kaiserslautern).

A Milli Takımımızın kampı 20 Mayıs saat 17.00'de Polat Renaissance Otel'de futbolcuların bir araya gelmesiyle başlayacak.
volkan schalke kahramanı b.yılmaz ve fahri bizde m.ocak one kadar büyük belediye sergen nerde?????????????????????????
__________________
Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi .
Torer Ofline