Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2007, 17:57   #178
özgür_1903
Kıdemli Kartal

özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Beşiktaş Futbol Takımı Kaptanı İbrahim Üzülmez, şampiyon olmayı istedikleri için 18 Mart Pazar günü kendi sahalarında Kayseri Erciyesspor ile yapacakları maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

Üsküdar'da bir mağazanın açılışına katılan ve açılış sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İbrahim, hafta sonunda yapacakları ve cezaları nedeniyle seyircisiz oynayacakları maçın çok zor geçeceğini belirterek, ''Biz iyi bir çıkış yakaladık. Kayseri Erciyesspor da çıkış içinde. Ligde kalma mücadelesi veriyorlar. Bundan sonraki maçları final havasında görmeliyiz. Maçlarımızı kazanacak güce sahip olduğumuzu düşünüyorum'' dedi.

Kayseri Erciyesspor karşısında saha avantajına sahip olduklarını kaydeden İbrahim, ''Maçımızı seyircisiz oynayacağız. Taraftarın olmaması üzücü, onlara ihtiyacımız vardı. Olmamaları bizi etkileyecektir. Taraftarlarımız bizi her maçta motive etti. Yine de kazanmamız lazım. Sonraki haftalar için bir seri yakalamak istiyoruz'' diye konuştu.

''KRİTİK HAFTALARDAKİ CEZALARI DOĞRU BULMUYORUM''

Siyah-beyazlı takımın kaptanı, kritik haftalara girdiklerini ve bu dönemde verilen cezaları doğru bulmadığını söyledi.

Ankaragücü maçında çıkan olaylar konusundaki soruyu yanıtlayan İbrahim, şunları söyledi:
''Ankaragücü ile deplasman maçı yaptık. Bu nedenle çıkan olaylar sonrası Beşiktaş'ın cezalandırılmaması gerekir. Türkiye'de her statta küfür olduğu bir gerçek. Galatasaray maçında bize ceza verildiyse bütün kulüplere ceza verilmeli. Gittiğim her maçta ne olduğunu görüyorum. Ankaragücü maçından sonra bize ceza verileceğini düşünmüyorum. Sonuçta deplasman maçıydı.''