Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2007, 14:26   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bridge to Terabithia

Click the image to open in full size.

Bridge to Terabithia (Bridge to Terabithia)
Gösterim tarihi:
16.Mart.2007
Yönetmen:
Gabor Csupo
Oyuncular:
Josh Hutcherson, Annasophia Robb, Robert Patrick, Zooey Deschanel
Dil:
İngilizce
Tür:
Fantastik

Fantastik romanlar beyazperdenin üreticileri için vazgeçilmez birer kaynak. Katherine Paterson’un Newbery ödülü kazanmış aynı adlı çocuk kitabından uyarlanan Bridge to Terahibita da bunun en keyifli örneklerinden biri. Çocuklarınızla birlikte seyredip hoş vakit geçirebilirsiniz.


Konusu
Evinde ve okulda kendisini dışlanmış hisseden Jess Aarons, okulun en hızlı koşan öğrencisi olmak için yaz boyunca sıkı bir eğitim almıştır. Ama okula yeni kaydolan Leslie Burke sadece erkek çocuklara özgü olan bu yarışa katılıp beklenmedik şekilde birinci olunca, Jess’in hayalleri suya düşer. Başta Leslie’ye çok kızsa da, onun da kızların dünyasında kendisini yapayalnız hissettiğini fark edince düşüncesi değişir.

İki çocuk kısa zamanda çok iyi arkadaş olur. Leslie fantastik ve büyülü hikayeleri anlatmayı çok sevmektedir. Jess ise resim yapmayı sevdiği halde bu yeteneğini o güne kadar kendisine saklamıştır. Jess ile dostluğu ilerleten Leslie, yeni arkadaşına hayal gücüyle yepyeni ufuklar açar. Kafa kafaya veren iki çocuk, Terabithia adlı gizli krallığı yaratırlar. Burası, evlerinin yakınında bulunan ormandaki bir derenin üzerindeki halat aracılığıyla inilebilen büyülü bir ülkedir. Terabithia’yı ikisi beraber yönetmekte; burada okul çocuklarına karşı çeşitli komplolar düzenleyen Karanlık Master ve emrindeki yaratıklara karşı mücadele vermektedirler.

Bu arkadaşlık, Jess’te iyi yönde bir değişimin başlamasını sağlayacaktır…

__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız

Konu ferro1903 tarafından (17-03-2007 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir..
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla