Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2007, 20:57   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaleci Robinson attı, Spurs kazandı!

Premier Lig'in 30. haftasında Tottenham ile Watford Londra'da karşı karşıya geldi. Tottenham'ın 3-1 kazandığı maçın 63. dakikasında kendi yarı alanının solundan, taç çizgisine yakın bi yerden serbest atış kullanan Paul Robinson, bu şutuyla ağları havalandırarak takımının 2. golünü attı. Mido'ya uzun bir pas atmak isterken ayağının ayarını tutturamayan Robinson'ın vuruşu yerde sektikten sonra Watford ağlarıyla buluştu.
İLK GOLÜ DEĞİL
Robinson attığı bu golle kariyerindeki 2. golünü atmış oldu. Daha önce, Leeds United'ta oynarken, 2003-2004 yılında Swindon Town'la oynanan Lig Kupası maçının uzatma anlarında attığı golle maçı penaltılara götürmüştü. Penaltı atışlarında da iki penaltı kurtaran Paul Robinson maça damgasını vurmuştu. Atılan bu gol Leeds United tarihinin en iyi 100 golü arasına girmişti.
Hafta arasında, UEFA Kupası rövanş maçında Sevilla kalecisi Palop'un 90+4'te attığı kafa golüne tanıklık eden futbolseverlerin, Robinson'un attığı bu golden sonra, Sevilla-Tottenham maçını merakla bekleyeceklerine şüphe yok.
Şimdilik skor: Palop 1-1 Robinson


Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla