Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2007, 00:23   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sergen'den hakemlere..

Sergen'den hakemlere..

Etimesgut Şekerspor forması giyen Sergen Yalçın, oynadığı maçlarda çok tekme yediğini ve bu yüzden hakemlerin biraz daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi..

Haftasonu Eyüpspor ile oynayacakları maçın önemini vurgulayan Yalçın, "Lider Eyüpspor ile aramızda 1 puan fark var ve onlarla Pazar günü yapacağımız maç, grubun kaderini değiştirecek. Uzun zamandır mağlup olmuyoruz ve takım olarak çok güzel bir hava yakaladık. Eyüpspor ve İnegölspor maçlarını kazanıp, arayı açmak istiyoruz" dedi.

Kendisinde herhangi bir değişikliğin olmadığını ve sakatlık yaşamadığı zamanlarda 90 dakika forma giyebildiğini belirten Sergen, "Bende değişen hiçbir şey yok. Sakatlık yaşamadığım zamanlarda 90 dakika oynayıp iyi futbol sergiliyorum. Maçlarda bana çok tekme atılıyor. Benim gibi teknik ve topla çok oynayan oyunculara atılan kasti tekmelere, hakemlerin biraz daha dikkat etmelerini istiyorum" şeklinde konuştu.

Ligin ilk yarısında adale yırtılması sebebiyle yaklaşık 6-7 hafta sahalardan uzak kaldığını hatırlatan Sergen Yalçın, "Şu an her şey iyi gidiyor. Umarım ligin kalan haftalarında bir sakatlık sorunu yaşamam" diye konuştu.

Yeşil beyazlı futbolcu Güngör ise, kendi sahalarında oynayacakları lider Eyüspor'u, saha avantajlarını kullanarak yenmek istediklerini belirterek, "Bir hafta içerisinde oynayacağımız Eyüpspor ve İnegölspor maçları bizim ligdeki konumumuzu belirleyecek. Grubun lideri durumundaki Eyüpspor'u Pazar günü kendi saha avantajımızı kullanarak yenmek istiyoruz. Bu maçı kazandığımız takdirde, liderliğin de vermiş olduğu moralle İnegöl'den puanlarla döneceğimizi düşünüyorum" dedi.

Şekerspor'un tecrübeli futbolcusu Ahmet Yıldırım, takım olarak çok iyi oyunculardan oluştuklarını ve giderek daha başarılı sonuçlar alacaklarını vurgulayarak, "Tek tek takımdaki isimlere baktığımızda bu ligin en iyi ekibi olduğumuzu söyleyebilirim. Sadece bireysel hatalardan dolayı takım olarak iyi bir performans sergileyemedik. Artık takım uyum sorununu atlattı ve daha başarılı sonuçlar alacağız" ifadelerini kullandı.

Etimesgut Şekerspor Teknik Direktörü Metin Yıldız ise, haftasonu Eyüppor'u yenerek avantaj elde etmeyi ve ligdeki son 9 maçlarınıda kazanarak hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi.

"Sergen gibi yıldız futbolcuların yapısı çok farklı olur" diyen Metin Yıldız, sözlerine şöyle devam etti:
"Yıldız futbolcular her zaman ilgi ve alaka ister. Sergen'de Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu çok değerli oyuncularından bir tanesi. Artık bu saatten sonra Sergen'e fiziki açıdan herhangi bir şey veremeyiz. Biz Sergen'i sadece psikolojik olarak hazırlıyoruz ve ona yaklaşımımızda bu şekilde. Sergen de bizim yaptıklarımızı görüp, yapması gerekenleri yerine getirmeye çalışıyor. Ben Sergen'den çok memnunum. Performans olarak da çok iyi durumda ve aramızda herhangi bir sorun bulunmuyor."
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla