Konu: Affedilmeyen
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2007, 00:44   #1
meral1986
Banned
 
meral1986 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Affedilmeyen

Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.Oyuncular:
Polat Bilgin, Berrak Tüzünataç, Serhat Nalbantoğlu, Aytaç Ağırlar, Dinçer Çekmez, Ayfer Dönmez, Remzi Evren, Mehmet Uslu, Müge Akyamaç, Mehmet Atay, Gökhan Bekletenler, Filiz Küçüktepe, Ruhsal Öcal, Engin Altan Düzyatan, Fatoş Sıla, Damla Özen, Burçak İşimler, İzzet Çivil, Kevork Türker


Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Yapım:
Sis Yapım

Yönetmen:
Faruk Teber

Senaryo:
Zülküf Yücel

Müzik:
Cem Yıldız

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.AFFEDİLMEYENEn büyük intikam affetmektir!
Güneydoğu'da komutan koruması olarak askerliğini yapan Aziz, bir operasyon sırasında yaralanarak gazi olur ve evine döner. Annesi o askerdeyken vefat etmiş, babasını ise zaten üç yaşından beri hiç görmemiştir. Mahallede bir tek nişanlısı Ayşe vardır onun yolunu gözleyen.. Eski bir kamyonetle yük ve eşya taşımaya başlar. Bir yandan da, bu dünyadaki tek varlığı ve sevdiceği Ayşesi ile evlenmek için para biriktirmektedir. Derken bir gece, tek göz gecekondusunun kapısı çalar. Babasının arkadaşı olduğunu söyleyen Necmi Baba adında bir adam, onu babasına götürmeye gelmiştir. Aziz, babası Kemal Arif Karagülle'nin çok zengin ve meşhur bir kabadayı olduğunu öğrenir. Çok küçükken onları terkedip giden babasına öfke dolu olduğu için onunla görüşmeye gitmez. Kemal Arif düşmanları tarafından vurulur. Ölüm döşeğinde, babalık görevlerini yerine getirmediği için oğlundan af diler ve hayata gözlerini yumar. Artık bütün maddi zenginliği ve yıllardan beri sürdürmeye çalıştığı kabadayılık geleneği Aziz'e miras kalmıştır. Aziz bu mirası reddeder ve kendi sakin hayatına, Ayşe sine döner. Ancak düğün günü babasının düşmanlarının silahlı saldırısına uğrarlar. Ayşe ölüm döşeğinde yaşama tutunmaya çalışır ama sonunda dayanamayarak hayata gözlerini yumar. Aziz, Ayşe sinin kanlı mendilini yatağın ucuna bağlar ve ona bir söz verir; "-Bu mendil burada kaldığı sürece ne Allah affetsin beni, ne de sen.."Babasının sağ kolu olan Necmi Baba, onun için bir plan yapar. Aziz dostu-düşmanı herkes tarafından öldü bilinecek ve başka bir kimlikle, babasını ve karısını öldüren mafya organizasyonun başındaki adamın yani Özdemir Bey'in yanına sokulacaktır. Özdemir Bey Aziz'i, öldürdüğü Kemal Arif'in oğlu olduğunu bilmeden işe alır. İntikam için yanıp tutuşan Aziz, kaderin garip cilvesiyle karşı karşıya kalmıştır; çünkü işi, Özdemir Bey'in şımarık kızı Duygu'ya korumalık yapmaktır. Can almaya gelen Aziz, acaba şimdi düşmanının kızının canını koruyacak mıdır?..
__________________
_________
..:::BENDEKI BESIKTAS SEVGISI HIC BITMEYECEK:::..
[SIGPIC][/SIGPIC]
meral1986 Ofline   Alıntı ile Cevapla