Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2007, 18:31   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Emre'li Newcastle Charlton'a çarpıldı!

Premier League'de Charlton Athletic deplasmanına çıkan milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun takımı Newcastle United mücadeleden 2-0 mağlup ayrılarak büyük hayal kırıklığı yaşadı..

Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Newcastle United beklemediği bir mağlubiyetle haftayı kapattı!

Zheng Zie'nin Charlton formasıyla kariyerindeki ilk golünü kaydettiği maçta, Zie bir de takımına geç bir penaltı kazandırdı ve Newcastle'ın beraberlik golünü bulma hayalleri Jerome Thomas'ın penaltı golüyle sona erdi.

Ev sahibinde Darren Bent'in ikinci yarıda kullandığı serbest atış direkten döndükten kısa bir süre sonra Çin Milli Takımı'nın da kaptanı olan Zie 53. dakikada 10 metreden kaydettiği golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın tamamlanmasına sadece 2 dakika kala ise Zie ceza sahasında Nolberto Solano tarafından düşürüldü ve kazanılan penaltıyı da 88. dakikada Jerome Thomas gole çevirerek maçın skorunu belirledi. Charlton 2-0'lık Magpies galibiyetiyle büyük moral kazanırken, Bent'in bir gol girişimi Newcastle file bekçisi Shay Given tarafından engellenmişti. Konuk ekip ise maç 0-0 devam ederken en iyi şansını yakaladığı maçta, Emre'nin şutunda dönen topu Obafemi Martins topu ağlara değil ancak auta yolladı.

Emre bu maçta 90 dakika forma giydi.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla