Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2007, 16:49   #1
Nehir
Dişi Kartal
 
Nehir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
bu çoraplarada bakteri yok

Öğrenciler İçin Özel Olarak Hazırladığı Çorap Koleksiyonu İle Serfino, Okula Hazır ! İç Giyim ve Çorapta Seamless Ürünlerin Türkiye’ deki Öncü Markası Serfino, Okul Çoraplarında Bir İlke İmza Attı.
Serfino’nun Okul Çorapları Koleksiyonunda Yer Alan Tüm Çoraplar Antibakteriyal ve Antimikrobiyal Olma Özelliğini Taşıyor. Birinci Kalite Pamuktan Üretilen Çoraplar Terleme Yapmadığı İçin Bakteri Üretmiyor ve Ayak Kokusu Derdini Ortadan Kaldırıyor.

Serfino koleksiyonunda yer alan tüm çoraplar dikişsiz olarak üretildiği için çocukların ayakları da tahriş olmuyor. Çoraplarda üretim sırasında uygulanan özel teknikler sayesinde çoraplar kaliteli ve sağlıklı ürün niteliğini taşıyor. Okul çorapları koleksiyonu, öğrencilerin formalarına uygun olan siyah, beyaz, lacivert, bordo ve gri renklerinde üretiliyor

Kızlar için üretilen kalın ve ince külotlu çoraplara renk koruma özelliği katan sanitizet yıkama yapılıyor. Serfino çorapları antibakteriyel özelliği sayesinde ayaklarda bakteri ve koku oluşumunu engelliyor. Çocukların spor yaparken rahatlıkla kullanabilecekleri havlu çoraplar ise yüzde yüz pamuktan üretiliyor.

Tüm Serfino ürünleri insan sağlığına ve çevreye duyarlı, kansorejen madde içermeyen boya ve kimyasal maddeler kullanılarak üretiliyor. Okul serisi çocuk dizaltı çoraplarının fiyatı 5.10 YTL olup, külotlu çoraplar ise 9.50 YTL’den satışa sunuluyor
Nehir Ofline   Alıntı ile Cevapla