Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2007, 16:51   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Müfit Arın: “Çifte Şampiyonluk Peşindeyiz”

Müfit Arın: “Çifte Şampiyonluk Peşindeyiz”
19.03.2007 14:53

Hentbol Takımımız’ın başarılı Antrenörü Müfit Arın, internet sitemize özel açıklamalarda bulundu. Lig’de Şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyleyen Arın, “Türkiye Kupası’nı da kazanarak sezona çifte kupa ile nokta koymak istiyoruz” dedi. Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’u yenerek son haftayı da kayıpsız geçen Hentbol Takımımız emin adımlarla Şampiyonluğa ilerliyor. Ligin sonuna kadar puan kaybetmemeyi hedefleyen Hentbolcularımız’da Antrenörümüz Müfit Arın, güçlü bir rakiple oynadıklarını belirterek, “Son beş haftada oynayacağımız en önemli üç rakibimizden birisi de Başkent takımıydı. Kazandığımız için mutluyuz. Güçlü bir takımla mücadele ettik. Çok koşan bir rakip vardı karşımızda ama biz hızlı hücumlarla sonuca gitmeyi başardık. Bu güzel oyunumuzu sezon sonuna kadar taşımak istiyoruz. İlk hedefimiz Şampiyon olmak, ikincisi ise namağlup şampiyon olmak” diye konuştu.
Türkiye Kupası’nda kolay bir gruba düştüklerini ve buradan çıkarak finale kalmak istediklerini ifade eden Başarılı Antrenörümüz, finali de kazanarak Camiamız’a bir kupa daha kazandırmak istediklerini söyledi.
Şampiyonluk yolunda taraftarlarımızın büyük desteğine ihtiyaç duyduklarını söyleyen Müfit Arın, Milli Piyango maçında kimsenin tavip etmediği olaylar sonunda ceza aldıklarını belirterek, “Halk Bankası maçında cezamız bitiyor. Bütün taraftarlarımızı tekrar takımlarını desteklemeye davet ediyoruz. Bu zorlu yolda bizi yalnız bırakmazlarsa hep birlikte mutlu sona ulaşacağımızdan eminim” dedi.
Takımımız'ın son durumunun gayet iyi olduğunu vurgulayan Müfit Arın sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sadece İbrahim’in hafif bir sakatlığı var. Tedavisi şu anda sürüyor. Mersin Yenişehir Belediyesi ile oynayacağımız maça yetiştirmeye çalışıyoruz. Önümüzde bu hafta ile birlikte iki haftalık boş bir zaman dilimi var. Bu süre zarfında ağırlık ve kondüsyon çalışmalarımızı yapıp daha sonra topla antrenmanlara başlayacağız.”
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla