Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2007, 22:23   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hem Telefon Hem Televizyon

Televizyonlu telefon

GigaByte GSmart i120 aralık ayında GençCell arafından Türkiye'de satışa sunuluyor. GSmart i120 harici anteni ile cep televizyonuna dönüşebiliyor.




Türkiye'de ana kart ve diğer bilgisayar ürünleri ile tanınan GigaByte firmasının cep telefonu distribütörlüğünü üstlenen GençCell ilk olarak GSmart i120 modelini satışa sunacak. 2004 yılında Gigabyte Communications’u kurarak cep telefonu işine giren GigaByte’ın bugüne kadar ürettiği üçüncü modeli olan GSmart i120 harici anteni ile cep televizyonuna dönüşebilen oldukça farklı bir cihaz. Sunduğu temel özellikler ile akıllı telefon kategorisinde yer alan GSmart i120, Windows Mobile 5.0 üzerinde çalışıyor. 416 Mhz Intel işlemciye sahip cihazın Wi-Fi ve bluetooth desteği ile gelmesi en önemli artılarından biri.

GigaByte GSmart i120 ile NTV kanalını sorunsuz olarak izledik


Gelelim telefonun en önemli özelliği televizyona... NTSC/PAL/Secam olmak üzere üç TV standardını desteklemesi sayesinde dünyanın herhangi bir yerindeki yayınları sorunsuz izlemeye olanak sağlayan GSmart i120 ayrıca izlemek istediğiniz programları da kaydedebiliyor. Böylece o an müsait olmasanız bile birkaç basit adımda istediğiniz programı hafızadaki yeriniz izin verdiği ölçüde kaydedebiliyorsunuz.

Televizyon arayüzü yukarıdaki fotoğrafta görebilirsiniz

Küçük ve kolayca takılabilen anteni ile kolayca televizyona dönüşebilen telefonun ürün kutusundan iki adet pil, anten, araba anteni, masaüstü şarj cihazı gibi gerekli tüm aksesuarlar çıkıyor.
Windows Mobile 5.0 üzerinde çalışan cihaz mesajlaşma konusunda son standart olan AKU 3.0 desteği sunuyor. Böylece aynı Blakberry cihazlarda olduğu gibi posta kutunuza gelen mesajları anında görüntüleyebiliyorsunuz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla