Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2007, 04:43   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yunanistan hazırlıklara başladı

Yunanistan hazırlıklara başladı

Yunanistan Milli Futbol Takımı, Türkiye ile yapacağı 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçının hazırlıklarına başladı.

Bugün kampa giren Yunanistan Milli Takımı oyuncuları, Atina'nın Ayios Kosmas Spor Tesisleri'nde antremanlara başladı. Çalışmaya, Konstantinos Katsouranis dışındaki tüm oyuncular katıldı. Katsouranis'in yarın kampa katılması bekleniyor.
Antreman sonrası açıklamalarda bulunan Giourkas Seitaridis, "Çok iyi ve her iki takım için de zor bir maç olacağına inanıyorum" dedi.

Hedeflerinin 3 puanı alarak, Avrupa Şampiyonası umutlarını artırmak olduğunu ifade eden Seitaridis, Türkiye ile oynanacak maçın, Yunanistan'ın Osmanlı İmparatorluğu'na karşı ayaklanmasının yıldönümünün kutlandığı ve Yunanistan'da milli bayram olan 25 Mart arifesinde oynanmasının takım için teşvik oluşturup oluşturmadığı hakkında ise, "Her zaman olduğu gibi bu maçta da en iyi performansımızı sergileyeceğiz. 25 Mart bayramı, maç için herhangi bir teşvik teşkil etmiyor. Bizim için en önemli teşvik unsuru, 3 puanı alabilmektir" diye konuştu.
20.03.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla