Konu: Gökhan Zan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2007, 10:47   #2
aragornata
Banned

aragornata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yönetim'den Gökhan Zan'a tepki

Beşiktaş yönetimi, geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süreden beri siyah-beyazlı takımda doğru dürüst antrenmanlara bile çıkmayan, ancak Milli Takım Teknik direktörü Fatih Terim tarafından Yunanistan ve Norveç ile oynanacak kritik karşılaşmaların aday kadrosuna çağrıldıktan sonra kampa katılarak, antrenmana çıkan Gökhan Zan’a büyük tepki gösterdi

Click the image to open in full size.

'ÇOK ŞAŞIRDIK'
Birçok Beşiktaşlı yöneticinin, kendi aralarında yaptıkları değerlendirmelerde "Gökhan Zan, sakatlandıktan sonra takımla doğru dürüst antrenmana bile çıkmadı. Devamlı sakatlığını öne sürdü. Ancak Milli Takım kampına normalden bir gece önce katıldı. Ay-yıldızlı takımın formasını giymek her Türk genci için kutsaldır. Ona kesinlikle bir sözümüz yok. Fakat aynı hassasiyeti kendi takımında da göstermesi gerekirdi. Bu hareketi bizi gerçekten son derece şaşırtmış durumda. Madem antrenmanlara katılabiliyordu, neden bizdeyken idmanlara 'sakatım' diyerek katılmıyordu?" şeklinde sert tepki verdiler

'HATAYI ANLADI'
Beşiktaş futbol şube sorumlusu Celal Kolot ise dün akşam oynanan Erciyes maçı öncesi Gökhan Zan ile hafta içinde yaşadıkları tartışmaya bir açıklık getirerek, şöyle konuştu: "Gökhan Zan yanımdan geçerken selam vermedi. Ben de ona gerekli ikazı yaptım. Gökhan Zan gibi diğer futbolcular da Beşiktaş duruşunu bilmeli. Büyüğüne saygı, küçüğüne sevgi göstermeli. Şimdi aramızda bir problem yok. Bir saat sonra yanıma geldi, özür diledi. Şu anda da milli takım kampında."

(Kartal Yiğit-Vatan)

Siyah beyazdı herşey
Yere göğe sığamadı sığdıramadık...
aragornata Ofline