Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2007, 11:49   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Ben çok iyiyim"

"Ben çok iyiyim"

İngiltere Federasyon Kupası'nın çeyrek finalinde dün gece Old Trafford Stadı'nda oynanan maçın 76. dakikasında penaltıdan attığı golle takımını yarı finale taşıyan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, maçtan sonra kendisine yapılan "yalancı, hırsız gibi" tabirlere karşı bir açıklama yaptı ve tüm bunların sebebinin kıskançlık olduğunu söyledi.
Ronaldo maçtan sonra yaptığı açıklamada; "Bana göre pozisyon kesinlikle penaltıydı. Neden benim yaptığım her şey bu kadar tartışılıyor? Eğer bana bir müdahale olmasa zaten pozisyon golle sonuçlanırdı ama Jonathan Woodgate ayağıma vurdu, bende dengemi kaybedip düştüm. Her şey ortada" dedi.
Neden her maçtan sonra kendisine "yalancı" gibi tabirler takıldığı hakkındaki bir soruyaysa Cristano şu sevabı verdi: "Bilmiyorum, belki insanlar benden hoşlanmıyor belki de çok iyiyim."
Manchester United, Ronaldo'nun tek golüyle maçı 1-0 kazanarak yarı finale adını yazdırmıştı.

20.03.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla