Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2007, 11:50   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lampard'a saldırı!

Lampard'a saldırı!Click the image to open in full size.

Futbolun beşiği olarak kabul edilen ve her fırsatta futbolun en rahat oynandığı ülke olaran tanımlanan İngiltere'de dün gece beklenmedik bir sahne yaşandı.

Chelsea'nin yıldız futbolcusu Frank Lampard Londra derbisinde Tottenham'ı 2-1 yendikleri maçın ardından kızgın ve alkollü olduğu tespit edilen bir Tottenham fanatiğinin saldırısına uğradı.

Fanatik taraftarın bu girişimi bir arbede ile önlenirken, taraftarın bir bıçaklı saldırgan olması durumunda sahne nasıl olurdu, sorusu ise tüyleri ürpertti.


Drogba başta olmak üzere Chelseali futbolcular çılgına dönen taraftara müdahalede bulundu. Güçlükle yatıştırılan taraftar apar topar güvenlik ekiplerince etkisiz hale getirildi. 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu Lampard yaşadıklarının ardından; "Üzerime doğru geldiğini gördüm ve onunla göz göze gelmemeye çalıştım. Sırtımı dönerek formam ile korunmak istedim. Bu tip olaylar üzücü. İnsanlar yenilgi ve galibiyetin tam anlamını artık öğrenmeli. Burada taraftarlarımız ile zaferi kutlarken böyle bir sahnenin ortaya çıkması ve bunun kısa süreli de olması üzücü." derken, Tottenham takımının basın sözcüsü ise olayın ardından sahaya giren taraftarların gözaltına alındığını ve konuyla ilgili üzgün olduklarını belirtti.


20.03.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla