Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2007, 00:04   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İstanbul Metrosu'nda Saniye Saniye Dehşet

İstanbul'da son günlerde sık sık meydana gelen şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Metro istasyonuna gelen 3 kişi bilet parası ödememek için turnikelerden atlayınca kendilerini uyaran metro güvenlik görevlisinin boğazını bıçakla kesti.

Biletsiz giren şahısları uyarmaya çalışan güvenlik görevlisinin boğazından bıçaklanma anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.



Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da metro istasyonuna gelen M. Ç (16), K.A (17) ve İ. Y (18) bilet parası ödememek için turnikeden atlayınca metronun güvenlik görevlileri tarafından durduruldu. Kendilerini durdurmaya çalışan güvenlik görevlisini itmeye çalışan şehir teröristİ M.Ç ile güvenlik görevlisi arasında arbede çıktı. Çıkan arbede de güvenlik görevlisi Mazhar Güler, şehir teröristi M. Ç. tarafından boğazından bıçaklandı. Bıçaklandığından habersiz şehir teröristlerine karşı koymaya çalışan güvenlik görevlisi Güler, yere düşen cüzdanını almak için eğilince boğazından oluk oluk kan akmaya başladı. Olay üzerine koşarak gelen diğer güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilen saldırganlar gözaltına alınırken ağır yaralanan güvenlik görevlisi arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Çıkan arbede ve güvenlik görevlisi Güler'in boğazından bıçaklanması ise metro güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
(İHA)
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla